• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım bakın lutfen

Su perisi86

Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
7.366
16.727
448
2 3 gundur rahmımın ust kısmında sankı bışey var gurul gurul ordan oraya hareket var bışey tıtrıyor oynuyor gıbı nedendırkı sızce lutfen cvp yazın:çok üzgünüm:

2 3 gundur rahmımın ust kısmında sankı bışey var gurul gurul ordan oraya hareket var bışey tıtrıyor oynuyor gıbı nedendırkı sızce lutfen cvp yazın:çok üzgünüm:

canım ne tür bişey bu. Sivilce gibi mi, yağ bezesi gibi mi anlamadım. Bir de sen mi bastırarak ya da bi şekilde hareket ettiriyorsun? Nasıl titreyip oynuyor:uhm:

kızlarya bır hafta var adetımede daha ilkkez boyle oldum ust kısmında içinde bışey tıtrıyor anlamadım gıttı keşke hamile olsam okadar tedavı gordum olmadı umutlanmak ıstemıyorum ama nedenkı boyle oluyor

Tatlım belki komik gelecek ama gaz sancısı olabilir mi? Hem hamile bile olsan bebek daha hareket etmeyeceği için sebebi başka bence.

canım ben şuanda hamileyim ve adetimi bi kaç gün geçti hala karnımda titreme felan yok bence bebek olsa o kadar erken hissedemezsin bi doktora git istersen

korunmyorsan eğer belkı hamıle kalmıssındır bence gecmesse en kısa zamnada bır kadın doğumcuya görün canım

Back
X