lütfen yarına kadar cevap yazın bilginiz varsa..kızımı 2 aydır hani dini kreşler vardır ya oraya yolladım halamdanve çok kişiden çok iyi olduklarını ilgilendiklerini faaliyetler yanında dua ve sureleri öğrettiklerini duydum..oturduğum erde en yakın olan bi yere 2 aydır yolladım..öğrendi de maşallah bi kaç güzel şey..memnun kaldım ben öğretemedim o öğrenmiş bak orda diye..arkadaşları birden çok olduğu için kızım da mutluydu..ama etraftan bi kaç kişiden orada iğne (şırınga)gösterdiklerini duydum.bi bayandan çocuğuna tokat attıklarını gitmek istemediğini duyunca kızımla konuşmaya karar verdim kızım bana "kulağımı çekti yanağıma vurdu dedi..çocuktur belki hayal-yalan payı var günah almayım dedim ama kafam kurcalandı uyuyamadım bi avuka arkadaşa danıştım o gün ve öğlen gidip çocuğun çantasına kayıt konumuna getirdiğim cep telefonunu koydum..eve geldiğinde dinledim 2 saatlik kaydı şok oldum.çocuğun biri ağlıyor ağlamaklı veya "öğretmenim iğne mi o ben iğne olmak istemiyorum" diye.çocuklar bağırınca susturmak için öyle bağrıyor ki... 2 saatlik kayıtta 2/3 defa efendim ya da lütfen dediğiğni duydum hep bağrıyor çocuklara.kızım defalarca terledim diyor burnum aktı diyor umursanmıyor ki zaten hep eve terli ya da burnunda afedersiniz pislik akmış kurumuş gelirdi sabretmiştim..kızım bu terlemelerin ve ilgisizliğin yüzünden bronşit oldu doktor hastane mahvolduk bi ara şükür maşalalhı var şimdi.bana bir dostum bu kayıttan diğerlerini haberdar etmelisin dei vebali sana olur deyince mahallede 2 kişiyi haberdar ettim bilsinler die onlar da bugün o yerin sahibiyle tartışınca sahibi olacak adam beni hesap sorar gibi aradı bana iğne göstermediklerini sizn kızınız iğneden korkuyorsa o sizin çocuğunuzun ruhsal bozukluğudur deyince çıldırdım elimde ispatım var dedim...vs vs yarım saat konuştum bu sefer beni yumuşatmaya çalışmakla birlikte iğne ve bağırma olayını hep inkar etti.eşim sinirli bir insandır yarın gidip konuşacağız kalan borcu da kapatacağız..kayıttan haberdar edeceğim de avukata sordum savcılığa gidince incelerler orayı kapatırlar dei zaten kaçak bi yermiş bu kreş..sırf Allah kelamı anılıyor diye savcılığa gitmiyorum ama emin de olmak istiyorum bu sesi kaydetmem suç mu teşkil eder?ki sadece çocuk yalan da söleyebilir aslı nedir öğreneyim diye koydum telefonu ki aslı da varmış..yarına kadar acil cevap lütfen.. ki kaldı ki onların kaçak çalışması da suç tabi ki..dua edin lütfen yarın eşim o adamla kavga etmesin...teşekkürler herkese..
Son düzenleme: