• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

yagmurtanes

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
28
23
18
31
20241203_111305.jpg
20241203_160255.jpg

kızlar adetim 7 gün gecikti ilk 5.gün artımed yaptım pozitif çıktı burda yanlış çıkartıyo diye yorumları okuyunca dikkate almadım onu attım gitti sonra freely marka aldım normal kaset test onunla yaptım 1.foto sabah ilk idrar çizgi çok silik resmen gözükmüyor 2.foto ilk idrardan 2 3 saat sonra yine aynı marka kaset testi çizgi biraz daha gözüküyor ama kurumu çizgisi mi pozitif mi anlayamadım

Eki Görüntüle 3514123 Eki Görüntüle 3514124
kızlar adetim 7 gün gecikti ilk 5.gün artımed yaptım pozitif çıktı burda yanlış çıkartıyo diye yorumları okuyunca dikkate almadım onu attım gitti sonra freely marka aldım normal kaset test onunla yaptım 1.foto sabah ilk idrar çizgi çok silik resmen gözükmüyor 2.foto ilk idrardan 2 3 saat sonra yine aynı marka kaset testi çizgi biraz daha gözüküyor ama kurumu çizgisi mi pozitif mi anlayamadım
Geç döllenme olmuş olabilir silik görüyorum bende

Eki Görüntüle 3514123 Eki Görüntüle 3514124
Bence kuruma çizgisi değil ve eminim gidip kan versen 50 lerde 100 lerde çıkar bence gebelik var gidip kan vermelisin 🥰 hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli dogurmayı nasip etsin 🥰❤️🤲🏻

Back
X