• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test için erken mi (fotoğraflı)

asdasdws

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
111
24
13
28
Kızlar 4 gün kaldı reglime. Fotoğrafta kalpli olan günler değerlendirdik. 24 ü yüksek doğurganlık şansı yazıyor( ovülasyon testi yaptırmadım çok anlamıyorum) sizce test yapayım mı? Erken mi? Negatiften korkuyorum. Ama çok heyecanlıyım. Bu güzel gecede benim için dua eder misiniz🤍 herkesin her şey gönlünce olsun inşallah
IMG_6096.jpeg

Kızlar 4 gün kaldı reglime. Fotoğrafta kalpli olan günler değerlendirdik. 24 ü yüksek doğurganlık şansı yazıyor( ovülasyon testi yaptırmadım çok anlamıyorum) sizce test yapayım mı? Erken mi? Negatiften korkuyorum. Ama çok heyecanlıyım. Bu güzel gecede benim için dua eder misiniz🤍 herkesin her şey gönlünce olsun inşallah
Eki Görüntüle 3530655
Erken bence bende 5 gün kala yaptım negatif şuan iki gün var erken gebelik testi sipariş ettim o gelir gelmez deneyecem inşallah vardır ikimizinde

Ben 3 gün kala oğlumu silik çizgi ile öğrenmiştim. Erken gebelik testi yapabilirsin. Varsa çıkar bence.

Eki Görüntüle 3530655
Telefondaki uygulamalar malesef doğru göstermiyor yumurtlamayı o yüzden çoğu kişi hamile kalamıyor ama binde bir doğru çikip gebe kalan var inşallah sizin o zaman olmuştur yumurtlama gebe kalmışsınızdır yumurtlama üstünden 14 gün geçince test yapın en doğru sonuç o zaman çıkar🥰

Telefondaki uygulamalar malesef doğru göstermiyor yumurtlamayı o yüzden çoğu kişi hamile kalamıyor ama binde bir doğru çikip gebe kalan var inşallah sizin o zaman olmuştur yumurtlama gebe kalmışsınızdır yumurtlama üstünden 14 gün geçince test yapın en doğru sonuç o zaman çıkar🥰
Merhaba yurtdışındayım maalesef ovülasyon testi alamadım çok da anlamıyorum zaten. Tek yumurtlama değil bazı günleri de değerlendirdik o yüzden fotoğrafı ekledim acaba olur mu dedim işte

Back
X