Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar size bir sorum olacak
- Konu Sahibi Lasya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Malesef canim kan testi yaptiramiyorum iş dolayisiyla cok kucuk bir ilcede yasiyoruz ve burda kan testi yapmiyorlar
5 gum gecti sonucta burda okuyorum adettn once ogrenmis cogu kisi,merak ettigim adetten 1 hafta sonra belli olan var mi acaba.
Adete dair suan bi belirtim yok kafam cok karisti
5 gum gecti sonucta burda okuyorum adettn once ogrenmis cogu kisi,merak ettigim adetten 1 hafta sonra belli olan var mi acaba.
Adete dair suan bi belirtim yok kafam cok karisti
Kilo aldigim icin suphem var canim,gogus halkasinin genisledigini farkettim birde normale gore buyumusler ama agri yok.
Bir yandan da varsa cikardi diye dusunuyorum cok umutlanmamaya calisiorum 5 gun gecti sonucta
Eger ıstıyorsan insAllah hamılesındır canım..senı uzmek ıstemem ama hamılelıgın ılk ayı bu bahsettıgın belırtıler ıcın erken..
İnsallah hamilesindir canim,Allah ins. Nasip etmistir sana bu ay bebegini :)
Kan testi yaptiramiorum iste canim iş dolayisiyla cok kucuk bi yerde oturuoruz,sınırda
Esimde 3 gundur nobetci evde yalniz kalinca kendi kendime kurmaya basladim iyicene,bebek yoksa bile bir hastalik mi var acaba diye
Kan testi yaptiramiorum iste canim iş dolayisiyla cok kucuk bi yerde oturuoruz,sınırda
Esimde 3 gundur nobetci evde yalniz kalinca kendi kendime kurmaya basladim iyicene,bebek yoksa bile bir hastalik mi var acaba diye
Selam kizlar,ayin 5.de adet olmam gerekiyordu biun test yaptim negatif.Sizce ne yapmaliyim kesin gebelik yok mu ?
Yardim eder misiniz ?
belki geç döllenme dedikleri olay olabilir bi de testi sabah ilk idrarla mı yaptınız
slm kızlar yeni katıldım aranıza.yaklasık 1 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor artık tedaviye basladım klomen tedavisi adet başlangıcı 28 ocak
dördüncü günü başladım 5 gün boyunca sabah aksam kullandım ilaç bittikten sonra neredeyse her gün ilişki oldu bi kaç gündür idrar yollarım çok kötü sancılı ve bazen kanamalı oldu ve beraberin de ilk gün bel agrısı çok şiddetli ve devam eden kabizlik adet tarihine bir hafta kaldı aranızda bu belirtilerle gebe oldugunu ögrenen var mı lütfen korkudan doktora gitmiyorum cevaplarınızı esirgemeyin bilgisi olan varsa bekliyorum
dördüncü günü başladım 5 gün boyunca sabah aksam kullandım ilaç bittikten sonra neredeyse her gün ilişki oldu bi kaç gündür idrar yollarım çok kötü sancılı ve bazen kanamalı oldu ve beraberin de ilk gün bel agrısı çok şiddetli ve devam eden kabizlik adet tarihine bir hafta kaldı aranızda bu belirtilerle gebe oldugunu ögrenen var mı lütfen korkudan doktora gitmiyorum cevaplarınızı esirgemeyin bilgisi olan varsa bekliyorum