• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce kan testi yaptırmalı mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Kızlar 28 Aralık gece 1 de çatlatma iğnesi vuruldum. 30 Aralık öğlen 1 de aşılamam oldu. Dr 11 Ocakta kan testi yaptırmamı söyledi ama açıkçası korktuğum için yaptıramadım. Bugün sabah erken ve normal olmak üzere 2 adet idrar testi yaptım fakat negatif.. Kan testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Fakat reglimin gelmemesi beni düşündürüyor. Belirti olarak 11 ocaktan itibaren ara ara başım dönüyor, baya baya ama ayakta duramayacak kadar, sürekli uykum geliyor ve olduğum yerde uyuyakalıyorum ve son olarak ara ara karnıma sancı giriyor ama uzun sürmüyor.
Kafam çok karışık kızlar. İdrar testinin negatif çıkması beni yıktı resmen. Ama öte yandan gelmeyen adet, belirtiler kafamı karıştırıyor.
Ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şey yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyım?

Bu arada son 2 gündür ciddi şekilde bel ağrım var

Eğer varsa kanda görülür. Normal test yaptırdıysan çıkmamış olabilir. Adet de olmadığına göre bence kan testi yaptırabilirsin 😊

Eğer varsa kanda görülür. Normal test yaptırdıysan çıkmamış olabilir. Adet de olmadığına göre bence kan testi yaptırabilirsin 😊
Canım teşekkür ederim cevabın için 🙏🏻 Olsaydı erken gebelik testinde çıkmaz mıydı 🤔

Kızlaarrr ?

Kızlar kan testim 1,27 çıktı. Yükselme ihtimali var mı?

Back