• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patatessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
553
293
23
27
Öncelikle iyi akşamlar kızlar ...
BAT ( beklenen adet tarihinin ) üzerinden 1 hafta geçti dört gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama negatif çıktı .. 1 haftayı geçiyor bu gece olunca hala adet olmadım .. aksine efsane bir karın şişliğim mevcut ve onu tetikleyen bir baş ağrısı .. sizce tekrar test yaptırmalımıyım ? Sizde hamilelik belirtileri olabilir mi ? Bu tarz yaşayan olduysa yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻

BAT ( beklenen adet tarihinin ) üzerinden 1 hafta geçti dört gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama negatif çıktı .. 1 haftayı geçiyor bu gece olunca hala adet olmadım .. aksine efsane bir karın şişliğim mevcut ve onu tetikleyen bir baş ağrısı .. sizce tekrar test yaptırmalımıyım ? Sizde hamilelik belirtileri olabilir mi ? Bu tarz yaşayan olduysa yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻
Olabilir benim 5 gün gecikince hafif bi çizgi çıkmıştı

Olabilir benim de ilk bas agrim baslamisti. Durumun varsa ozel hastanede kan tahlilinde hamilelik testi yaptir 1 saate kesin sonuc cikar

Olabilir benim de ilk bas agrim baslamisti. Durumun varsa ozel hastanede kan tahlilinde hamilelik testi yaptir 1 saate kesin sonuc cikar
Durumun varda boşa dönmekten korkuyorum sanırım en iyisi bir kaç gün daha beklemek diye düşünüyorum hayırlısı olsun en azından ümitlenmemiş olacağım 🙏🏻

Durumun varda boşa dönmekten korkuyorum sanırım en iyisi bir kaç gün daha beklemek diye düşünüyorum hayırlısı olsun en azından ümitlenmemiş olacağım 🙏🏻

Canim adetin geciktiyse ve hamileysen kanda kesin cikar. Ben kan testi yapmaya gittigimde adetime 3 4 gun vardi ve beta hcg 10 cikti 3 gun sonra tekrar yaptim 60 cikti

Ama yok mu bilgisi olan bu tarz yaşayan ya 😔😔
Ben..
benim hep negatif çıktı... o dönemler de hep adet düzensizliği çıktı.
35. Gün kan verdim bi kere, negatifti. Sonra sallamadım ve adet söktürücüye başladım, bi hafta kullandım, sdce koku tiksinmem vardı başka hiçbi belirtim yoktu. Hamileymişim. Belki adet söktürücü gebelik belirtilerini örttü bilmiyorum.
Adet olacaksan akıntı başlar..
belki de yumurtlayacaksındır olabilir mi? Adetin hep düzenli midir?

Benim öyle bir belirtim olmadı.
Ama ben adet olmadan önce ve adetin ilk iki günü şişlik yaşarım normalde. O yüzden ne hamilelik ne de adet için belirtilere dayanarak düşünme derim.
Ben korunmayı bırakınca ilk adet olmadan önce burada hamilelik belirtisi diye yazılan bi çok durumu yaşadım. Adetim 39 günde ancak geldi. Yani bazen vücut kendi kendine daha farklı durumlar yaşıyor.
Hiç bir belirtim yokken, adetim bile geçmemişken aklıma düştü, eczanenin kapanmasına yarım saat kala durduk yere gidip test aldım.
Hamileymişim, ertesi gün iki test daha yaptım inanana kadar.
Testlere güvenmiyorsan bekleyip kan ver.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 💕

Ben..
benim hep negatif çıktı... o dönemler de hep adet düzensizliği çıktı.
35. Gün kan verdim bi kere, negatifti. Sonra sallamadım ve adet söktürücüye başladım, bi hafta kullandım, sdce koku tiksinmem vardı başka hiçbi belirtim yoktu. Hamileymişim. Belki adet söktürücü gebelik belirtilerini örttü bilmiyorum.
Adet olacaksan akıntı başlar..
belki de yumurtlayacaksındır olabilir mi? Adetin hep düzenli midir?
Genelde ayın ilk 5 günü kesin oluyorum en tahmini 2 gün uzar yada erken olur bilemiyorum 😔

Benim öyle bir belirtim olmadı.
Ama ben adet olmadan önce ve adetin ilk iki günü şişlik yaşarım normalde. O yüzden ne hamilelik ne de adet için belirtilere dayanarak düşünme derim.
Ben korunmayı bırakınca ilk adet olmadan önce burada hamilelik belirtisi diye yazılan bi çok durumu yaşadım. Adetim 39 günde ancak geldi. Yani bazen vücut kendi kendine daha farklı durumlar yaşıyor.
Hiç bir belirtim yokken, adetim bile geçmemişken aklıma düştü, eczanenin kapanmasına yarım saat kala durduk yere gidip test aldım.
Hamileymişim, ertesi gün iki test daha yaptım inanana kadar.
Testlere güvenmiyorsan bekleyip kan ver.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 💕
Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha beklemek en hayırlısı gibi çünkü beni biraz korkutuyor kimyasal gebelikten sonra her şey için teşekkür ederim
Sonuçları yazacağım 🙏🏻 Sağlıkla al kucağına 🙏🏻

Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha beklemek en hayırlısı gibi çünkü beni biraz korkutuyor kimyasal gebelikten sonra her şey için teşekkür ederim
Sonuçları yazacağım 🙏🏻 Sağlıkla al kucağına 🙏🏻
Rica ederim. Olur da negatif çıkarsa tekrar doktorunla görüş. Umarım dilediğin gibi bir sonuç alırsın.
Bu ay olmazsa en tez zamanda Allah nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun amin inşallah. 😊🥰

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve kasıklarımda ağrı var biraz iştahım arttı ve 2 3 kilo aldım bu ay ara ara ağlama isteği geliyor sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi

Back