• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam, gerçekten durumu olmayan birine hediye etmek istiyorum ❤️

AyselSilahimiGetir

Kedilere aşık bir köle 🐈
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
1.686
4.211
63
Nişanlılığımı Allah rızası için durumu olmayan bir hanımefendiye hediye etmek istiyorum. Boyum 1.57 small bedenim ben. ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve topuğun cmi yüksekti beden olarakta s/m/l ye uygun olabilir diye düşünüyorum ama l bedenden emin değilim açıkçası. Kargoyu alacak kişi karşılarsa sevinirim. (Tek ricam ekonomik durumu almaya yetemeyecek bir hanımefendi olursa gerçekten çok sevinirim )

Eklentiler

• 5E0A0CDE-86AB-4830-A6A0-B441FB3A6398.jpeg
    5E0A0CDE-86AB-4830-A6A0-B441FB3A6398.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 140
Nişanlılığımı Allah rızası için durumu olmayan bir hanımefendiye hediye etmek istiyorum. Boyum 1.57 small bedenim ben. ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve topuğun cmi yüksekti beden olarakta s/m/l ye uygun olabilir diye düşünüyorum ama l bedenden emin değilim açıkçası. Kargoyu alacak kişi karşılarsa sevinirim. (Tek ricam ekonomik durumu almaya yetemeyecek bir hanımefendi olursa gerçekten çok sevinirim )
O sizin güzelliğiniz 😍 dolapta duracağına ihtiyacı olan birini mutlu etsin🥰

.

Back
X