Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız???
- Konu Sahibi meleklk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
7 aralıkta yakın duruyor ama yapmaya devam es aynı zamanda değerlendirme ne olur ne olmazKızlar merhaba ovulasyon testime bakar mısınız sizce pik olmuş mu Eki Görüntüle 3517324
8 Aralık silik çıktı ama bence çatlamış gibi geldi7 aralıkta yakın duruyor ama yapmaya devam es aynı zamanda değerlendirme ne olur ne olmaz
Merhaba benim testimede bakar mısınız sizce pik mi belirtilerim de var8 Aralık silik çıktı ama bence çatlamış gibi geldi
Eklentiler
- 30 Kasım 2024
- 220
- 44
- 13
Tabiki pikMerhaba benim testimede bakar mısınız sizce pik mi belirtilerim de var
Peki şimdi ilişki nasıl olmalı dün oldu bugün boş mu olmalıTabiki pik
- 30 Kasım 2024
- 220
- 44
- 13
Dün olduysa bugün olmasın isterseniz sperm kalitesi düşmesin yarın tekrar test yapın silik eşitse çatladı demektirPeki şimdi ilişki nasıl olmalı dün oldu bugün boş mu olmalı
Tamamdır teşekkür ederimmDün olduysa bugün olmasın isterseniz sperm kalitesi düşmesin yarın tekrar test yapın silik eşitse çatladı demektir
Merhaba rahatsız ediyorum ama dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde bu ne demek oluyor adete 8 gün falan var daha yeni testte koyuluk gördüm meme ucum taş gibi çok acıyor hafif kadık ağrım var bu çatlamış demek mi oluyor yoksa daha çatlamamış mı kafam çok karıştı 2 günde 1 şeklinde ilerleyeceğim nr olur ne olmaz diyeDün olduysa bugün olmasın isterseniz sperm kalitesi düşmesin yarın tekrar test yapın silik eşitse çatladı demektir
Eklentiler
Canım yumurtan çatlamış bugünü mutlaka değerlendirMerhaba rahatsız ediyorum ama dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde bu ne demek oluyor adete 8 gün falan var daha yeni testte koyuluk gördüm meme ucum taş gibi çok acıyor hafif kadık ağrım var bu çatlamış demek mi oluyor yoksa daha çatlamamış mı kafam çok karıştı 2 günde 1 şeklinde ilerleyeceğim nr olur ne olmaz diye
Bugünle beraber 3 gün üst üste ilişki olsunMerhaba rahatsız ediyorum ama dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde bu ne demek oluyor adete 8 gün falan var daha yeni testte koyuluk gördüm meme ucum taş gibi çok acıyor hafif kadık ağrım var bu çatlamış demek mi oluyor yoksa daha çatlamamış mı kafam çok karıştı 2 günde 1 şeklinde ilerleyeceğim nr olur ne olmaz diye
- 30 Kasım 2024
- 220
- 44
- 13
Canım yeni gördüm sen bugünü değerlendir kaçırma yumurtlamanıMerhaba rahatsız ediyorum ama dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde bu ne demek oluyor adete 8 gün falan var daha yeni testte koyuluk gördüm meme ucum taş gibi çok acıyor hafif kadık ağrım var bu çatlamış demek mi oluyor yoksa daha çatlamamış mı kafam çok karıştı 2 günde 1 şeklinde ilerleyeceğim nr olur ne olmaz diye
Teşekkür ederim bugün bu şekilde çıktı sperm kalitesi için 2 günde 1 yapıyoruz dün oldu en son en alttaki bugün diğer ikisi buraya attıklarım baş ağrısı hafif kasık ağrısı ve galiba akıntı başlıyor emin değilim hiç umudum yok ya çok unutsuz hissediyorum inşallah olur birşeylerBugünle beraber 3 gün üst üste ilişki olsun