• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız???

meleklk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
89
15
3
24
Kızlar merhaba ovulasyon testime bakar mısınız sizce pik olmuş mu
IMG_0473.jpeg

Dün olduysa bugün olmasın isterseniz sperm kalitesi düşmesin yarın tekrar test yapın silik eşitse çatladı demektir
Merhaba rahatsız ediyorum ama dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde bu ne demek oluyor adete 8 gün falan var daha yeni testte koyuluk gördüm meme ucum taş gibi çok acıyor hafif kadık ağrım var bu çatlamış demek mi oluyor yoksa daha çatlamamış mı kafam çok karıştı 2 günde 1 şeklinde ilerleyeceğim nr olur ne olmaz diye

Eklentiler

• 34F81E7E-2F2C-4CDD-9AF8-AA8AEEB2E1A8.jpeg
    34F81E7E-2F2C-4CDD-9AF8-AA8AEEB2E1A8.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba rahatsız ediyorum ama dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde bu ne demek oluyor adete 8 gün falan var daha yeni testte koyuluk gördüm meme ucum taş gibi çok acıyor hafif kadık ağrım var bu çatlamış demek mi oluyor yoksa daha çatlamamış mı kafam çok karıştı 2 günde 1 şeklinde ilerleyeceğim nr olur ne olmaz diye
Canım yumurtan çatlamış bugünü mutlaka değerlendir

Bugünle beraber 3 gün üst üste ilişki olsun

Canım yeni gördüm sen bugünü değerlendir kaçırma yumurtlamanı

Bugünle beraber 3 gün üst üste ilişki olsun
Teşekkür ederim bugün bu şekilde çıktı sperm kalitesi için 2 günde 1 yapıyoruz dün oldu en son en alttaki bugün diğer ikisi buraya attıklarım baş ağrısı hafif kasık ağrısı ve galiba akıntı başlıyor emin değilim hiç umudum yok ya çok unutsuz hissediyorum inşallah olur birşeyler

Eklentiler

• IMG_4562.jpeg
    IMG_4562.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba benimki de pik olmuş mu yoksa devam mı etmeliyim yardımcı olur musunuz kızlar en sonuncu 15. Günüm oluyor
IMG_2225.jpeg

Back
X