• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olursunuz birşeyler söyleyin çok korkuyorum :(

Çok korkuyorum ya

korkmayın böyle üzüntülü zamanlarda çok normal bu böyle şeyleri herkes yaşamıştır.Tarih böyle hikayelerle dolu ( *). Umarım babanız iyiyidir, onun sağlığını yoluna koyduktan sonra bir doktora gidersiniz içiniz rahatlar.Çok geçmiş olsun.

* çok gergin gördüm sizi, gülümsetmek için espri yapıyorum umarım gülümsemişsinizdir.a.s.

Babam hala yoğun bakımda kızlar, bekliyoruz doktorları değerlerinin iyi olduğunu söylüyor, 12 temmuzda adet olmuştum, normalde çok düzenlidir benim reglim, zaten en ufak birşeyi kafaya takan bir insanım, bugünde gelmiş biraz 1 ped kadar :( lustral kullanıyorum acaba o da yaparmı :(

babanızın iyi olmasına çok sevindim.tekrar geçmiş olsun.moralinizi yüksek tutun lütfen. :nazar:

canım bak ben ara kanamalra ilgili topic açmıştım ordada yazdım ben durumlarımı.benimde babam çok ağır şeler geçirdi 1 ay hastanelerde yattım kalktım sanırım senin başına gelen bana da gelmişti.yumutlama dönemimde dönem dönem lekelenmeler yaşadım bazen siyah geldi bazen damla kan şeklinde geldi 4 yada 5 gün sonra geçti reglimde düsenliydi ama,babama ölcek yaşamaz çok küçük ihtimal yaşaması beyninde saatli bomba dediler(anevrizma)genede kurtuldu maş.ameliyatı anjiosu başarılı geçti,düşün artık benim psikolojimi,haliyle bozulmuştu o dönem üzüntüden:(ama bu ara kanama yer yaptı bende gerçi bu ay gelmedi ara kanamam inş kendiliğinden geçer ya:(((((((((

Back