• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olursunuz birşeyler söyleyin çok korkuyorum :(

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
423
Arkadaşlar biliyorsunuz babam bypass oldu perşembe günü, o günden beri hastanelerdeyiz sürekli, geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum en fazla iki saat uyuyabiliyorum :( az önce eve geldiğimde 3-4 damla kan olduğunu farkettim çamaşırımda. Normalde haziranın 12 sinde adet olmuştum, çok ta düzenlidir adetlerim, şimdi günlük ped koydum ama çok korkuyorum nedir bu 3*4 damla kan allah aşkına kızlar günü de değil adetimin?

öncelıkle gecmıs olsun canım rabbım babana acıl sıfalar versın en son hazıranda adet oldum yazmıssın temmuzda olmadınmı bız agustos ayındayız belkı sıkıntı ve strestendır onemlı bıse oldunu sanmıyorum kafana takılıyorsada doktora danısabılırsın

özür dilerim ya ayları bile karıstırmısım haziran değil temmuz yazmam gerekiyordu

buyuk ihtimal stresten olmustur nasıl bazen stres sıkıntı yuzunden 1-2 ay adet olamayn varsa buda oyle birseydir ama sen kafama takılır diyorsan kadın dogum doktoruna git için rahatlamıs olur

Moon doktordan o kadar korkuyorum ki artık, babam yoğun bakımda şuan, ne mecalim var doktora gitmeye nede moralim, tükenmiş hissediyorum kendimi, daha önce böyle birşey yaşayan varmı arkadaşlar

bence sıcak ve stres karışmış ara kanama olur bazaen fazla takma iki adet arsı temizlik 15 gün olursa normaldir
CADIARZU

cnm benim de öyle stresli ve üzüntülü zamanımda idrarımla berbaer kan gelmişti..ama o gün sürdü sadece gecti..senin de öyledir canım...gecmiş olsun babana da acil şifalar cnm...

Allah razı olsun arkadaşlar o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam size, bakalım yarın falan devamı gelecekmi bu lekelenmenin?

lionnes çok geçmiş olsun canıma babana acil şifalar diliyorum benimde geçtiğimiz ekim ayında eşim rahatsızlanmıştı o da yoğun bakımda kaldı çok kötü günler yaşadım günlerce hastane ev okul (bu arada bide oğlum var malum okul zamanıydı) inanki o kadar kötü günler geçirdimki benimde adetlerim de bozulma oldu seninki gibi adetime daha varken olmadım lekelenme oldu sadece hatta tüh bide bu eksikti diye çok sıkılmıştım sonra 3 gün sürdü geçti o ay günümde olmadım yani 1 ay olmadım sonraki ay oldum baya düzenim bozulmuştu anca kendime geliyorum allah sabır versin sana canım bilirim hastanın olması çok zor bişey allahım bir an önce bütün hastalara şifa ver yarabbim AMıN...

Çok sağol canım allah razı olsun, babam koşuyolu kalp ve damarda şuan, üzüntüden perişan oldum sence bu kanama normal mi yani, kötü birşey yoktur dimi?

Lioness cok gecmis olsun acil sifalar babana...benim de gecen sene babam by pass olmustu o donem ben de cok sikinti yasadim..ayni ay icinde 2 kez adet oldum ve 2. si lekelenme seklindeydi..kafana takma strestendir....

Bugünde biraz gelmiş ne yapmalıyım acaba çok üzülüyorum canlarım strestenmi acaba ya

canım babana acil şifalar diliyorum yumurtlama olabilir canım adet ortalarında olabilir sıkıntı mevsim değişikliği olabilir sıkma takma baban iyi olunca gidersin dr sorarsın babam da oldu aralık ayında zor ama sen güçlü olmalısın herşey güzel olacak

çok korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum bu kadar evham yapmayın.
mevsimsel ve strese bağlı olarak erken adet durumu yada ara kanama olabilir.
Hepimiz zaman zaman böyle şeyler yaşıyoruz.
mesela ben son 10 gündür falan çok sıkıntılıydım buna bağlı olarak
günüme daha 2 haftam olmasına rağmen bir kaç damlalık bir ara kanama yaşadım
Bu arada babanız için de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Çok korkuyorum ya

arkadaşım sen stres yapmaya devam ettikçe bu kanama gelir sakin ol deiğim gibi adet düzeninin bozulması normal sen kendine gelince düzelir baban hasta zaten onun sıkıntısı sana yeter bide bunu kafaya takıp tamamen bozma düzenini

Babanıza acil şifalar diliyorum arkadaşım...
yorgunluk,üzüntü,stres buna sebep olabilir ama
siz yine de içiniz rahat etsin,bir doktora gidin derim...
sevgiler...

Çok korkuyorum ya

Canım benim de stresli zamanlarımda çok sık başıma gelen bir durumdur ara kanamalar. Neredeyse herşeyi araştırdı doktorlar ve strese bağladılar. Hatta doktorun ilk sorusu şu oldu; son zamanlarda bir buhran geçirdin mi?
Bu arada babana çokkk geçmiş olsun Allah onu sizlere bağışlasın canım :Saruboceq:

Back