• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz BTC G 511 dış gebelik doktor bana iğne vurdu bir gece hastanede kaldım yarın hemen beni taburcu et

mulatkamila

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz BTCg 511 dış gebelik geçirdim doktor bana iğne vurdu bir gün hastanede kaldım yarın taburcu etti lakin ilk baktığında kan karnına dedi dökülüyor ona rağmen beni eve gönderdi böyle başına gelip de böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim edeceğiz dedi dışardan

Kızlar merhaba lütfen bana da yardımcı olur musunuz BTC G 511 olup dış gebelik yaşayan karın içinde kanama gözüken sonra iğne vuruldum bir gün hastanede kaldım yarın doktor beni taburcu etti ve dışardan takip edeceğiz dedi ve çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musun

Merhaba aynı durumdaydım 2 hafta önce karnıma hafif iç kanama yapmış dış gebelik. Benim de yani karnımda kanama alanı gözüktü. Sıkıntı yok dedi doktor kan değerlerim iyi çıktı. İğne yaptı 630 ken beta . 10 günde sıfırladı . O süreçte ara ara ağrılarım oldu. Şuan iyiyim tamamen kurtuldum. Darısı başınıza korkmayın.

Back
X