• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar meme büyütme estetiği de yaptırmak istiyorum :) Tavsiye ve Tecrüberilerinizi bekliyorum:)

yanlizkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
12
13
3
42
Kızlar merhaba. 6 ay önce boşandım. Depresyondan yeni yeni çıkıyorum :( Yeni bir hayata başlamak istiyorum. Vücudumda kötü gördüğüm her yerimi estetik yaptırmak istiyorum.. Göğüslerim hem küçük, hem de biraz sarkık. Hem göğüs büyütme hem de dikleştirme yaptırmak istiyorum. Param yettiği kadar :) Bana tavsiye edebileceğiniz doktorları ya da hastaneleri yazabilir misiniz? Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Kızlar merhaba. 6 ay önce boşandım. Depresyondan yeni yeni çıkıyorum :KK43: Yeni bir hayata başlamak istiyorum. Vücudumda kötü gördüğüm her yerimi estetik yaptırmak istiyorum.. Göğüslerim hem küçük, hem de biraz sarkık. Hem göğüs büyütme hem de dikleştirme yaptırmak istiyorum. Param yettiği kadar :) Bana tavsiye edebileceğiniz doktorları ya da hastaneleri yazabilir misiniz? Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Canım yürü beeéeeeeee ;) kim tutar seni ;) yeni hayatında bol şans .... inşallah kendini bulursun bu süreçte . Yaşadığın yeri de yaz da ona göre doktor önerir arkadaşlar. Ben ankarada Dr volkan Tayfur a meme büyütme oldum.fiyat 7000_10000 civarı.

Canım yürü beeéeeeeee :KK66: kim tutar seni :KK66: yeni hayatında bol şans .... inşallah kendini bulursun bu süreçte . Yaşadığın yeri de yaz da ona göre doktor önerir arkadaşlar. Ben ankarada Dr volkan Tayfur a meme büyütme oldum.fiyat 7000_10000 civarı.
Çok sağol canım benim :)) Yaşadığım yer İstanbul. Fiyat konusunda indirim yaparlar inşallah :)

Çok sağol canım benim :)) Yaşadığım yer İstanbul. Fiyat konusunda indirim yaparlar inşallah :)
İstanbulda ameliyat olsn çoook arkadaş var.hepsinin sonucu da çok güzel.Ozan balık, Hasan fındık, Kamuran efendioğlu...aklıma gelen isimler .ben bu drların buradaki birkaç arkadaşta meme büyütme sonuçlarını gördüm , çok başarılıydı.

Canım çok iyi yapmışsın.. Çık deprosyandan tabii ben 4 ay önce İsveç klinikde Dr altan Yücetaşa burun ameliyatı oldum çok memnunum . Arkadasım da 1 ay önce meme protez ve dikleştirme ameliyatı oldu suan gayet mutlu Doktorumuz çok iyidi çok ilgilendi saolsun indirim de yaptı bize. İstersen orayla bir görüş muayenesi ücretsizdi . Fiyatta da yardımcı olur sanada inşallah :) Bol şanslar..

depresyondan çıkmanız güzel ama her yerimi yaptırmak istiyorum dediğine göre çıkamamışsın bu psikoloji ile ameliyat olmamalısın. önce gez toz ye iç içinden gelen her şeyi yap eğlen kendini bi süre dinlendir. hayatında bi erkek olmadan da mutlu olabileceğini anla ve ne yapacaksan ondan sonra yap

İstanbulda ameliyat olsn çoook arkadaş var.hepsinin sonucu da çok güzel.Ozan balık, Hasan fındık, Kamuran efendioğlu...aklıma gelen isimler .ben bu drların buradaki birkaç arkadaşta meme büyütme sonuçlarını gördüm , çok başarılıydı.
Yardımın için çok sağol canım. Eğer elinde sonuçların fotoğrafları varsa ve bana iletebilirsen çok sevinirim:)

Canım çok iyi yapmışsın.. Çık deprosyandan tabii ben 4 ay önce İsveç klinikde Dr altan Yücetaşa burun ameliyatı oldum çok memnunum . Arkadasım da 1 ay önce meme protez ve dikleştirme ameliyatı oldu suan gayet mutlu Doktorumuz çok iyidi çok ilgilendi saolsun indirim de yaptı bize. İstersen orayla bir görüş muayenesi ücretsizdi . Fiyatta da yardımcı olur sanada inşallah :) Bol şanslar..
Canım benim çok teşekkür ederim. Senden de sonuç fotoğrafları istiyorum gönderebilirsen:) Eğer sonuçları beğenirsem giderim isveç kliniğe. Fiyat konusunda inşallah yardımcı olurlar. Yardımcı olmazlarsa da sana yazarım hemen:)

depresyondan çıkmanız güzel ama her yerimi yaptırmak istiyorum dediğine göre çıkamamışsın bu psikoloji ile ameliyat olmamalısın. önce gez toz ye iç içinden gelen her şeyi yap eğlen kendini bi süre dinlendir. hayatında bi erkek olmadan da mutlu olabileceğini anla ve ne yapacaksan ondan sonra yap

Canım haklısın ama kendime güvenimde de sorunlar yaşıyorum :( 6 ay oldu gezdim, tozdum bol bol, dinlendim de ama artık farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Kendimle ilgili. Estetikle kendime güvenimin de artacağını düşünüyorum, arkadaşlarımla da konuşuyorum beni tanıyan, onlar da destek veriyor. İnşallah iyi olacak her şey benim için:) İlgin için çok teşekkür ederim:)

Canım haklısın ama kendime güvenimde de sorunlar yaşıyorum :KK43: 6 ay oldu gezdim, tozdum bol bol, dinlendim de ama artık farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Kendimle ilgili. Estetikle kendime güvenimin de artacağını düşünüyorum, arkadaşlarımla da konuşuyorum beni tanıyan, onlar da destek veriyor. İnşallah iyi olacak her şey benim için:) İlgin için çok teşekkür ederim:)
seni anlıyorum bende geçen sene aynı durumdaydım ama tam tersi asıl şimdi kendine güvenmen lazım çünkü birçok kadının yapamadığını yapmışsın birçok kadın kendi ayaklarının üstünde durmayı beceremediği için kocasının sunduğu şartları ailesinde bulamayacağı için boşanmıyor.
meme konusunda destek veririm bir kadın için olmazsa olmazdır hakkın ama diğer şeylerde kafana takma yok gözüm böyle yok dudağım ince yok popom büyüt bilmem ne örnek veriyorum seni tanımıyorum
kendine güvenin için şunu yap hayatına girmek isteyen kişilere izin ver ama sınırı sen çiz ve istemediğin noktada bitir biraz erkeklerle oynamak bi kadına iyi geliyor bizzat yapmışımdır kimse yargılamasın da zaten kimseye ümit vermeden tabi ki
bilmiyorum demek istediğim şeyi anlatabildim mi?
Şansın bol olsun bu süreçte

Back
X