Adetim 4 gün kala idrar testi yaptım ilk dakikadan silik çizgi çıktı. Test verdim hcg 69 çıktı. 3 gündür idrar testini tekrarlıyorum testi hala aynı koyulukta. Adetim geçince tekrar kan vermek istedim açıkcası. Acaba kimyasal mı geçiyorum. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum.Daha önce kimyasal olmuştu ama ozaman hiç çift çizgi görmemiştim. Şuan çok korkuyorum sizce normal mi . 3 gündür bu şekilde test aynı koyulukta fotoğraf ekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz😔
- Konu Sahibi Merve212
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik testi #kimyasalgebelik #silikcizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2023
- 5.793
- 6.599
- 118
- 12 Kasım 2023
- 24
- -2
- 1
- 26
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
Çok şükür masallah var. 2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verinAdetim 4 gün kala idrar testi yaptım ilk dakikadan silik çizgi çıktı. Test verdim hcg 69 çıktı. 3 gündür idrar testini tekrarlıyorum testi hala aynı koyulukta. Adetim geçince tekrar kan vermek istedim açıkcası. Acaba kimyasal mı geçiyorum. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum.Daha önce kimyasal olmuştu ama ozaman hiç çift çizgi görmemiştim. Şuan çok korkuyorum sizce normal mi . 3 gündür bu şekilde test aynı koyulukta fotoğraf ekliyorumEki Görüntüle 3333636
İnşallah hayırlı haberi alırsın sonuç çıkınca yazCanım bende şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. Benimde testim ayniydi
İnşallah şuan kan verdim değer 243 olmuş inşallah artmaya devam eder
Günaydın, iki günde bir kan vererek artışı takip etmek gerekiyor. Kötülük aynı ise kimyasal olabilir. Ama inşallah değildir
- 8 Ağustos 2023
- 5.793
- 6.599
- 118
Çok güzel çıkmış. İnşallah artış olur Allah'ın izniyle. Bende regli olacağımİnşallah şuan kan verdim değer 243 olmuş inşallah artmaya devam eder
- 17 Kasım 2019
- 107
- 49
- 48
- 28
hanımlar aynı durumu ben de yaşıyorum. dün sabah 11 de idrar testi yaptım (açık pembe kapaklı olan) silik çizgi çıktı. tabii çok mutlu oldum ama ertesi gün yani bugün daha koyusunu beklerken yine aynı derecede silik çizgi görünce üzüldüm. reglime 1 gün kaldı. boş yere mi üzülüyorum acaba...
Eklentiler
Canım benim adetim geçtikten 2 gün sonra koyulaşmaya başladı.Benimde aynı swnin gibiydihanımlar aynı durumu ben de yaşıyorum. dün sabah 11 de idrar testi yaptım (açık pembe kapaklı olan) silik çizgi çıktı. tabii çok mutlu oldum ama ertesi gün yani bugün daha koyusunu beklerken yine aynı derecede silik çizgi görünce üzüldüm. reglime 1 gün kaldı. boş yere mi üzülüyorum acaba...
- 17 Kasım 2019
- 107
- 49
- 48
- 28
evet normal bir durummuş demek ki çünkü hamileymişim. siz bu mesajı yazdığınız saatlerde sonucumu öğrenmiştim 111,19 çıktı çok şükür. bugün gidip iki katına yükselmiş mi diye tekrar kan vereceğiz.Canım benim adetim geçtikten 2 gün sonra koyulaşmaya başladı.Benimde aynı swnin gibiydi