• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz😔

Merve212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
16
0
1
28
Adetim 4 gün kala idrar testi yaptım ilk dakikadan silik çizgi çıktı. Test verdim hcg 69 çıktı. 3 gündür idrar testini tekrarlıyorum testi hala aynı koyulukta. Adetim geçince tekrar kan vermek istedim açıkcası. Acaba kimyasal mı geçiyorum. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum.Daha önce kimyasal olmuştu ama ozaman hiç çift çizgi görmemiştim. Şuan çok korkuyorum sizce normal mi . 3 gündür bu şekilde test aynı koyulukta fotoğraf ekliyorum
20231110_095909.jpg

Günaydın, iki günde bir kan vererek artışı takip etmek gerekiyor. Kötülük aynı ise kimyasal olabilir. Ama inşallah değildir 😟

Evet kimyasal olabilir gibi, ama bu iki günde bir kan verip artan beta hcg değerinden anlaşılabilir. Terler aynı yerde kan verim

Bugün kan verdim 243 çıktı yükselmiş aslında ara ara kasıklarıma sancı giriyo ama

Canım bende şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. Benimde testim ayniydi

Eklentiler

• GAG-1699792250898.jpg
    GAG-1699792250898.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 72
Adetim 4 gün kala idrar testi yaptım ilk dakikadan silik çizgi çıktı. Test verdim hcg 69 çıktı. 3 gündür idrar testini tekrarlıyorum testi hala aynı koyulukta. Adetim geçince tekrar kan vermek istedim açıkcası. Acaba kimyasal mı geçiyorum. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum.Daha önce kimyasal olmuştu ama ozaman hiç çift çizgi görmemiştim. Şuan çok korkuyorum sizce normal mi . 3 gündür bu şekilde test aynı koyulukta fotoğraf ekliyorumEki Görüntüle 3333636
Çok şükür masallah var. 2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verin

Canım ben öğrendiğimde betam 19du 2 gune bir tekrarlarim artislarim güzel ilerledi ama idrar testinde koyulasma cok olmadi betam 500lere gelene kadar. Ona takılma hiç betalar guzel yukselir insallah💜🌸

hanımlar aynı durumu ben de yaşıyorum. dün sabah 11 de idrar testi yaptım (açık pembe kapaklı olan) silik çizgi çıktı. tabii çok mutlu oldum ama ertesi gün yani bugün daha koyusunu beklerken yine aynı derecede silik çizgi görünce üzüldüm. reglime 1 gün kaldı. boş yere mi üzülüyorum acaba...

Eklentiler

• IMG_0022.jpeg
    IMG_0022.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0005.jpeg
    IMG_0005.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 71
hanımlar aynı durumu ben de yaşıyorum. dün sabah 11 de idrar testi yaptım (açık pembe kapaklı olan) silik çizgi çıktı. tabii çok mutlu oldum ama ertesi gün yani bugün daha koyusunu beklerken yine aynı derecede silik çizgi görünce üzüldüm. reglime 1 gün kaldı. boş yere mi üzülüyorum acaba...
Canım benim adetim geçtikten 2 gün sonra koyulaşmaya başladı.Benimde aynı swnin gibiydi

Canım benim adetim geçtikten 2 gün sonra koyulaşmaya başladı.Benimde aynı swnin gibiydi
evet normal bir durummuş demek ki çünkü hamileymişim. siz bu mesajı yazdığınız saatlerde sonucumu öğrenmiştim 111,19 çıktı çok şükür. bugün gidip iki katına yükselmiş mi diye tekrar kan vereceğiz. 🥰

Back