Kızlar merhaba, bu ay çok değişik bir şey yaşadım. Son adet tarihim 4 hazirandı normalde adetim her ay düzenli olur sadece bir iki gün öncesine geriler. Bu ay adetimden bir hafta önce hafif kan geldi sadece bir kere . Daha sonra bu lekelenmeden 3-4 gün sonra regl oldum. Ve bu arada hastalandım antibiyotik almak zorunda kaldım. sadece ilk gün kanamam oldu biraz daha sonraki günler kanamam sadece tuvalette peçeteye gelecek şekilde oldu 5.günden sonra hiç lekelenmem olmadı.Normalde ilaç kullandığım zaman böyle aman aman bi kesintim olmazdı. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bugün asıl regl olmam gereken günlerdi öyle bir test yapayım dedi bu şekilde çıktı sizce gebelikten şüphelenmeli miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar lütfen test sonucuma bakar mısınız
- Konu Sahibi Fegaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2023
- 7.005
- 22.164
- 268
- 33
Sonuç 5 dk içinde çıktı ise bence pozitif :)Kızlar merhaba, bu ay çok değişik bir şey yaşadım. Son adet tarihim 4 hazirandı normalde adetim her ay düzenli olur sadece bir iki gün öncesine geriler. Bu ay adetimden bir hafta önce hafif kan geldi sadece bir kere . Daha sonra bu lekelenmeden 3-4 gün sonra regl oldum. Ve bu arada hastalandım antibiyotik almak zorunda kaldım. sadece ilk gün kanamam oldu biraz daha sonraki günler kanamam sadece tuvalette peçeteye gelecek şekilde oldu 5.günden sonra hiç lekelenmem olmadı.Normalde ilaç kullandığım zaman böyle aman aman bi kesintim olmazdı. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bugün asıl regl olmam gereken günlerdi öyle bir test yapayım dedi bu şekilde çıktı sizce gebelikten şüphelenmeli miyim
- 29 Mayıs 2024
- 1.995
- 540
- 38
- 35
bende bu koyulukta öğrendim 26.7 idi değerim inşallah senin bebişde senledir bir kan ver netleştır canımSonuç 5 dk içinde çıktı ise bence pozitif :)
Canım merhaba bu ay 3-4 gün dediğin regli ne zaman oldu ?Kızlar merhaba, bu ay çok değişik bir şey yaşadım. Son adet tarihim 4 hazirandı normalde adetim her ay düzenli olur sadece bir iki gün öncesine geriler. Bu ay adetimden bir hafta önce hafif kan geldi sadece bir kere . Daha sonra bu lekelenmeden 3-4 gün sonra regl oldum. Ve bu arada hastalandım antibiyotik almak zorunda kaldım. sadece ilk gün kanamam oldu biraz daha sonraki günler kanamam sadece tuvalette peçeteye gelecek şekilde oldu 5.günden sonra hiç lekelenmem olmadı.Normalde ilaç kullandığım zaman böyle aman aman bi kesintim olmazdı. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bugün asıl regl olmam gereken günlerdi öyle bir test yapayım dedi bu şekilde çıktı sizce gebelikten şüphelenmeli miyim
- 14 Haziran 2023
- 7.005
- 22.164
- 268
- 33
Benim bebiş doğdu :) 3 ayı devirdik darısı başınabende bu koyulukta öğrendim 26.7 idi değerim inşallah senin bebişde senledir bir kan ver netleştır canım
Geçen hafta cuma günü başladı pazartesi bitti ilk gün biraz kanamam vardı sonraki günler bir damla lekeCanım merhaba bu ay 3-4 gün dediğin regli ne zaman oldu ?
- 29 Mayıs 2024
- 1.995
- 540
- 38
- 35
allah analı babalı büyütsün saol canım valla ilerlemesi iyi yeni daha 28 haziranda 26.7 1 temmuzda 84 3 temmz de 184 5 tmmzda 391 p.tesi kadın doğuma gideceğim bakalım kese gözükür mü bilmiyorumBenim bebiş doğdu :) 3 ayı devirdik darısı başına
Geçmiş olsun. Rabbim sağlık ve sıhhat ile nasip etsin inşallahMaalesef pazartesi günü beta hcg düşmüştü kimyasal gebelik oldu(