Bugün adet olmam lazımdı olmadım sabah test yaptım baktım bir dk negatif dedim attım gece aklıma geldi tekrar bakayım dedim test pozitif olmuş beklediği için olmuştur dedim tekrar yaptım hemen silik çizgi çıktı acile gittim kan verdim 30.60 dedi doktor pozitif ama çok erken dedi bir kaç gün sonra tekrar gel dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar lütfen değerime bakarmısın çok acil
- Konu Sahibi Cngz44
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
- 23
Evet hamilesin tebrik ederimBugün adet olmam lazımdı olmadım sabah test yaptım baktım bir dk negatif dedim attım gece aklıma geldi tekrar bakayım dedim test pozitif olmuş beklediği için olmuştur dedim tekrar yaptım hemen silik çizgi çıktı acile gittim kan verdim 30.60 dedi doktor pozitif ama çok erken dedi bir kaç gün sonra tekrar gel dedi
İki günde bir artışa dikkat et inşallah sağlıklı ilerler hamileliğin
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Sağlıklımı değilmi ona bakacak doktor ek ilaç falan vermek için bazı düşük tehlikelerinde ilaç tedavisi falan yapılıyor oyüzdenHamilesiniz. Niye veriliyor iki günde kan anlamış değilim ama ben 1 hafta sonra gidip keseyi ve bebeği görmüştüm. Zaten kimyasal sağlıksız bi gebelikse kanama olur. Yerinizde olsam iki gün de bir kan vermem
Evet bende vermeyeceğim 1 hafta 10 gün bekleyeceğim direk doktora gideceğimHamilesiniz. Niye veriliyor iki günde kan anlamış değilim ama ben 1 hafta sonra gidip keseyi ve bebeği görmüştüm. Zaten kimyasal sağlıksız bi gebelikse kanama olur. Yerinizde olsam iki gün de bir kan vermem
Birşey soracağım değer çok düşük değil mi ? Son adetim 24 martta benim ve dün adet olmam lazımdı bundan 4 ay önce ben adet olmam gereken gün gebelik testi yaptırdım kanda 1000 küsürlerdeydi bu çok düşük neden acaba kötü birşey yoktur değil miEvet hamilesin tebrik ederim
İki günde bir artışa dikkat et inşallah sağlıklı ilerler hamileliğin
- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
- 23
Beta değişen bı bı horman saatlik yükselen bı hormon o zmn bin küsürlerde çıktı diye şimdide öyle olucak diye bı şey yok sağlıklı olup olmadığını da beta iki katına çıkarsa anlarsın ve bence kan vermelisin iki günde bir yükseldiğini görmek en azından seni biraz da olsa stres yapıp düşünmekten uzak tutabilir yinede sen bilirsin tabiBirşey soracağım değer çok düşük değil mi ? Son adetim 24 martta benim ve dün adet olmam lazımdı bundan 4 ay önce ben adet olmam gereken gün gebelik testi yaptırdım kanda 1000 küsürlerdeydi bu çok düşük neden acaba kötü birşey yoktur değil mi
- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
- 23
Hamilesiniz. Niye veriliyor iki günde kan anlamış değilim ama ben 1 hafta sonra gidip keseyi ve bebeği görmüştüm. Zaten kimyasal sağlıksız bi gebelikse kanama olur. Yerinizde olsam iki gün de bir kan vermem
Bu yorumunuza katılmıyorum tahlil verilmeli beta'nın yükselişi takip edilmeli en azından bı iki kez yapılmalı ve doktorlar Sadece beta ya bakmıyorlar progesteron değere de bakılıyor değer düşük ise ilaç veriliyor takviye edici vitamin ilaçları veriliyorEvet bende vermeyeceğim 1 hafta 10 gün bekleyeceğim direk doktora gideceğim
Tamamdır yarın sabah ben gideceğim kan vermeye çok teşekkür ederim sizeBu yorumunuza katılmıyorum tahlil verilmeli beta'nın yükselişi takip edilmeli en azından bı iki kez yapılmalı ve doktorlar Sadece beta ya bakmıyorlar progesteron değere de bakılıyor değer düşük ise ilaç veriliyor takviye edici vitamin ilaçları veriliyor
Çok teşekkür ederim tam bilmiyordum ben durumu yarın sabah gideceğim hemen kan vermeye çok saolunBeta değişen bı bı horman saatlik yükselen bı hormon o zmn bin küsürlerde çıktı diye şimdide öyle olucak diye bı şey yok sağlıklı olup olmadığını da beta iki katına çıkarsa anlarsın ve bence kan vermelisin iki günde bir yükseldiğini görmek en azından seni biraz da olsa stres yapıp düşünmekten uzak tutabilir yinede sen bilirsin tabi
Hamilesiniz. Niye veriliyor iki günde kan anlamış değilim ama ben 1 hafta sonra gidip keseyi ve bebeği görmüştüm. Zaten kimyasal sağlıksız bi gebelikse kanama olur. Yerinizde olsam iki gün de bir kan vermem
Kan verilmeli çünkü artışa göre ek ilaç gerekiyormu gerekmiyormu ona bakılıyor. Uzman olmadan yanlış yönlendirmeyin insanları.
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
.Kan verilmeli çünkü artışa göre ek ilaç gerekiyormu gerekmiyormu ona bakılıyor. Uzman olmadan yanlış yönlendirmeyin insanları.
Son düzenleme:
Yanlış yönlendirme ilgilendirir , belki şuanda aksi bi durumu bar doktor kontrolü ne muahakkak gitmeliiBenim yorumum sizi ilgilendirmez.
Benim yorumum sizi ilgilendirmez.
uzman değilseniz ve sağlık hakkında bilip bilmeden konuşuyorsanız ilgilendirir.