Herkese merhaba. 9 haftalık hamileyim, dün 3.ayimiza girmiş olduk yani. Ben hiç lekelenme kanama gibi şeyler yaşamadım bu arada. Neyse 2 gün önce doktor randevum vardı gittik, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu, kalp atışlarının güzel olduğunu yani kısacası her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve beni artık 1 ay sonra cinsiyet için falan çağırdı. Ama benim 2 gündür falan sağ kasık bölgemde yani aslında tam kasıkta değil de kasıkla rahim arasındaki o bölge var ya oralarda kasılmalar oluyor. Yatarken falan olmuyor genelde ama mesela bir hareket yaparken yada yürüyüş yaparken kasılma oluyor. Böyle kuru ağrı şeklinde değil de, kasılma olarak yani umarım anlatabilmişimdir. Sizce bu normal mi? Yani doktora da daha 2 gün önce gittim 1 ay sonraya da çok var. O yüzden tedirgin oldum, bilenler yaşayanlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar lütfen bakar mısınız hamilelikte sağ tarafta kasılma
- Konu Sahibi Ahsen__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O tür kasılmalarınız varsa yatmanızı öneririm. Gerekmedikçe kalkmayın. Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama ev hanımıysanız ev işlerini bi müddet askıya alın. Ben ilk 3 ay sürekli yattım. 1 yemek yapıyordum gün içinde onu da ara verip dinlenerek. Yatarken olmuyor dediniz o yüzden yatmanız daha iyi olur. İlk 3 ay çok önemli çünkü.Herkese merhaba. 9 haftalık hamileyim, dün 3.ayimiza girmiş olduk yani. Ben hiç lekelenme kanama gibi şeyler yaşamadım bu arada. Neyse 2 gün önce doktor randevum vardı gittik, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu, kalp atışlarının güzel olduğunu yani kısacası her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve beni artık 1 ay sonra cinsiyet için falan çağırdı. Ama benim 2 gündür falan sağ kasık bölgemde yani aslında tam kasıkta değil de kasıkla rahim arasındaki o bölge var ya oralarda kasılmalar oluyor. Yatarken falan olmuyor genelde ama mesela bir hareket yaparken yada yürüyüş yaparken kasılma oluyor. Böyle kuru ağrı şeklinde değil de, kasılma olarak yani umarım anlatabilmişimdir. Sizce bu normal mi? Yani doktora da daha 2 gün önce gittim 1 ay sonraya da çok var. O yüzden tedirgin oldum, bilenler yaşayanlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hamileligimin ilk aylarında benim de oldu kasılmalarım yürürken falan olurdu daha çok doktorum sürekli yatmam gerektigini söylemişti sende şu aralar yatıp dinlen canım çok fazla ayaklanma ilk 3 ay çok önemli eger dayanılmazsa agrıların doktora gitmeni tavsiye ederim❤Herkese merhaba. 9 haftalık hamileyim, dün 3.ayimiza girmiş olduk yani. Ben hiç lekelenme kanama gibi şeyler yaşamadım bu arada. Neyse 2 gün önce doktor randevum vardı gittik, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu, kalp atışlarının güzel olduğunu yani kısacası her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve beni artık 1 ay sonra cinsiyet için falan çağırdı. Ama benim 2 gündür falan sağ kasık bölgemde yani aslında tam kasıkta değil de kasıkla rahim arasındaki o bölge var ya oralarda kasılmalar oluyor. Yatarken falan olmuyor genelde ama mesela bir hareket yaparken yada yürüyüş yaparken kasılma oluyor. Böyle kuru ağrı şeklinde değil de, kasılma olarak yani umarım anlatabilmişimdir. Sizce bu normal mi? Yani doktora da daha 2 gün önce gittim 1 ay sonraya da çok var. O yüzden tedirgin oldum, bilenler yaşayanlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.488
- 598
3.aya girmis aslinda gebelikte biten ayi soyleriz ya oyuzden aslinda 2 aylik demesi gerekiyordu sanirim.Muhtemelen magnezyum eksikliği vardır. Bence bir sonraki kontrolü beklemeden doktorunuza ulaşıp durumu anlatın. Bir de 9 haftalık hamileyim demişsiniz ama 9 haftalık hamilelik 3 ay olmuyor, sanırım yanlış yazdınız.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.488
- 598
- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
2 ay geride kaldı 3. Aya girdik anlamında yazmıştırMuhtemelen magnezyum eksikliği vardır. Bence bir sonraki kontrolü beklemeden doktorunuza ulaşıp durumu anlatın. Bir de 9 haftalık hamileyim demişsiniz ama 9 haftalık hamilelik 3 ay olmuyor, sanırım yanlış yazdınız.
- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Benim de o haftalarda bıçak batması gibi anı şekilde ağrı giriyordu doktoruma bahsettiğinde bana düşük önleyici ilaç verdi isim vermiyim ister ağızdan ister vajinadan kullanılabilen alttan kullanıldığında daha etkili olduğunu soylemistiHerkese merhaba. 9 haftalık hamileyim, dün 3.ayimiza girmiş olduk yani. Ben hiç lekelenme kanama gibi şeyler yaşamadım bu arada. Neyse 2 gün önce doktor randevum vardı gittik, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu, kalp atışlarının güzel olduğunu yani kısacası her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve beni artık 1 ay sonra cinsiyet için falan çağırdı. Ama benim 2 gündür falan sağ kasık bölgemde yani aslında tam kasıkta değil de kasıkla rahim arasındaki o bölge var ya oralarda kasılmalar oluyor. Yatarken falan olmuyor genelde ama mesela bir hareket yaparken yada yürüyüş yaparken kasılma oluyor. Böyle kuru ağrı şeklinde değil de, kasılma olarak yani umarım anlatabilmişimdir. Sizce bu normal mi? Yani doktora da daha 2 gün önce gittim 1 ay sonraya da çok var. O yüzden tedirgin oldum, bilenler yaşayanlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
M
Evet içten gelen bir ağrı şeklinde değilde sancı kasılma şeklinde oluyor. Ve vajinaya yakın gibi oluyor bazen de şu yandaki kemiklerdenmis gibi hissettiriyor. Heralde dediğiniz gibi rahim büyümesiyle alakalıRahim buyudugu icin kasilma oluyor. Gulerken bile oluyor bazen.
Hafif sanci giriyor degil mi