• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kürtajdan sonra adet görmeden gebe kalan var mı?

tazeanne0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
53
4
1
21
Kızlar kurtaj olali 44 gün oldu hala regl olmadim ama dun gece koyi kahve renginde 3-4 damla leke gordum çamaşırımda bi onceki gebeligimin başinda da aynisini yasamistim adet olmadan yeniden hamile kalmam mumkun mu?

Mümkün. Regl zaten yumurta oluşuyor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gebelik olmazsa dökülüyor. Yani vücut hamileliği hazırlanıyor. Eğer korunmasız ilişkiniz olduysa tabi ki ihtimal var. Test yapın

Kızlar kurtaj olali 44 gün oldu hala regl olmadim ama dun gece koyi kahve renginde 3-4 damla leke gordum çamaşırımda bi onceki gebeligimin başinda da aynisini yasamistim adet olmadan yeniden hamile kalmam mumkun mu?
Ben düşük yaptim alt bölgeden iki parça ve kan geldi.14 kasım da kaybettim.Şuanda beta hcg sonucum 7.50 çıktı.ıdrar testi yaptım önce biri kırmızı diğeri ise silik kırmızı oldumSonra bir daha yaptim bu sefer ikiside kırmızıya döndü. VE ilk bebek 14 kasımda düştü.Ardından eşim ile sıklıkla birlikte olduktan sonra doktor gebe olduğumu ifade etti ve ben 4 Eylül 2024 ten beri hiç adet olmadım lekelenmem yada herhangi başka bir olay olmadı. Daha sonra gebe olduğuma dair belirtileri fark ettim.Kasık ve karın ağrım vardı öğürme oldu.Ve şuan 10 yada 14 günlük gebeyim.Bence ya idrar testi al eczanenin yada devlet hastanesinin aciline gidip gebelik şüpheni ifade edip kan ver beta hcg değerine baksınlar.

Ben düşük yaptim alt bölgeden iki parça ve kan geldi.14 kasım da kaybettim.Şuanda beta hcg sonucum 7.50 çıktı.ıdrar testi yaptım önce biri kırmızı diğeri ise silik kırmızı oldumSonra bir daha yaptim bu sefer ikiside kırmızıya döndü. VE ilk bebek 14 kasımda düştü.Ardından eşim ile sıklıkla birlikte olduktan sonra doktor gebe olduğumu ifade etti ve ben 4 Eylül 2024 ten beri hiç adet olmadım lekelenmem yada herhangi başka bir olay olmadı. Daha sonra gebe olduğuma dair belirtileri fark ettim.Kasık ve karın ağrım vardı öğürme oldu.Ve şuan 10 yada 14 günlük gebeyim.Bence ya idrar testi al eczanenin yada devlet hastanesinin aciline gidip gebelik şüpheni ifade edip kan ver beta hcg değerine baksınlar.
yeni düşük yapmışsımız düşükten sonra hcg niz sıfırlandımı bu hcg düşürdüğünüz bebeğinizden kalma olabilir

Yemi düşün yapıp ne ara hamile kaldınız aklım almadı şuan ? 14 kasımda düşük yaptınız kanamanız ne kadar sürdü ? Ne ara yumurtladınız ne ara 10-14 günlük hamilesiniz ? Kan testini ne zaman verdiniz ?

Canım bu biraz mumkun degil galiba emin misin bende kurtajdan 20 -25 gun sonra tekrar beta verdim ve hala dusmemisti beta degerim bilmiyorum umarim yeni bir gebeligin vardir🙏🏻 idrar testi yaptim evde ama negatif çikti galiba suan yeni bi gebelik soz konusu degil benim icin :( adet olmak icin biraz daha bekleyecegim salı gününe randevu aldim doktorumdan doktorumla görüşeceğim 🤷🏻‍♀️

Back