- 16 Şubat 2019
- 680
- 229
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Yokya hiç adet olmadığım için bilemiyorum yedi aylık bir kızım var doğum yaptığım için daha adet olmadımCanım adetin gecikti mi
Canım bence bi kaç gün daha bekle bi daha kan ver başka türlü öğrenemezsinYokya hiç adet olmadığım için bilemiyorum yedi aylık bir kızım var doğum yaptığım için daha adet olmadım
Öylemi diyorsunuz doktor net bişey demedi ama gri alandaymisim o yüzden tekrar kan ver dedi2 yi geçmiş hamilelik var
Bana 3.9 ile negatif demişlerdi. En az beş olması dediler.2 yi geçmiş hamilelik var
Gebelik var mıymış sizde. Belli olmuştur artık.Öylemi diyorsunuz doktor net bişey demedi ama gri alandaymisim o yüzden tekrar kan ver dedi
Kimyasal gebelik dedi doktor değerim birden düştüGebelik var mıymış sizde. Belli olmuştur artık.
Adetiniz geçti mi acaba bu değeri yükselmeyle hamile kalan çok varBana 3.9 ile negatif demişlerdi. En az beş olması dediler.
Evet öyle de ben adet olmuştum o ay. Sonraki ay tuttu. Kimyasaldı belki de bilemiyorumAdetiniz geçti mi acaba bu değeri yükselmeyle hamile kalan çok var
Ama sizin kızınız çok küçükmüş Allah bağışlasın. İstiyor muydunuz bilmiyorum ama zor olurdu.Adetiniz geçti mi acaba bu değeri yükselmeyle hamile kalan çok var
Çok teşekkürler yok aslında ben istemiyordum ama eşim yaşımız geçmeden bir tane daha olsun istemişti o yüzden hayırlısı olsun tabikiAma sizin kızınız çok küçükmüş Allah bağışlasın. İstiyor muydunuz bilmiyorum ama zor olurdu.
Adet olduktan sonra mi değeriniz böyle çıktıEvet öyle de ben adet olmuştum o ay. Sonraki ay tuttu. Kimyasaldı belki de bilemiyorum
Yok adetten önce bir veya iki gün önce 3.9 çıktı. Sonra adet oldum zaten.Adet olduktan sonra mi değeriniz böyle çıktı
Şuan hamile misiniz pekiYok adetten önce bir veya iki gün önce 3.9 çıktı. Sonra adet oldum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?