• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kırkbaşı oldunuz mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar çok merak ediyorum regl oldunuzmu? ben daha olmadım emzirdiğim için olabilirmişimde olmayabilirmişimde belli olmazmış :uhm: iyice sıkıntı artık yaa

kızım 5 aylık oldu bendede tık yok..karnım çok şişiyor çok ağrım oluyor..napcaz bilmiyorum..tecrubeli annelere soruyorum kimi diyor hemen olduk kimi diyor 1 sene bekledik..sanırım yapı meselesi..napcaz bekliycez artık..

kızlar çok merak ediyorum regl oldunuzmu? ben daha olmadım emzirdiğim için olabilirmişimde olmayabilirmişimde belli olmazmış :uhm: iyice sıkıntı artık yaa
canım bebegını gule gule saglıcakla buyut oncelıkle.ben ıkı kızımdada 3uncu ayımda oldum.bır arkadsım 9aya kadar olmadı.kımıde 1ıncı ayda oldu.o bunyeye gore degısıyor.merak etme olursun acelen ne?
rahatına bak coluk cocuk bıde o mu lazımdı:))))))

ben iki aydır oluyorum,sanırım bunyeye gore degışıyor.

ben kırkımın cıktıgı gun leke godum ama adet olmadım

kızlar bende bugün 39. günüm ve hala ara ara kanamalarım oluyor. ne zaman geçecek bu yaaa...korkuyorum kanamalar 4. haftada bitermiş birde ben sezeryanla doğum yaptım.sizin kanamalarınız ne zaman bitti??

ben oğlumun doğumundan sonra 9 ay hiç regl olmadım.dr.normal olduğunu söyledi canım korkma .ama zaten doğundan 1,5 - 2 ay sonra kontrole gitmen gerek sağlığın için .bebişini güle güle büyüt

kızlar cevaplarınız için teşekkürler dr kontrolüm birkaç gün sonra neyse bende bekleyecem bakalım
ne zaman gelecek.arasıra ateş basmaları sıkıntıları da olmasa sorun yok

peki kızlar adet olmayınca gebelik oluşmaz dimi süt koruyo diyolar haniii ne diyorsunuz bi konuda

peki kızlar adet olmayınca gebelik oluşmaz dimi süt koruyo diyolar haniii ne diyorsunuz bi konuda

hayır canım onun bır alakası yok:))))
ınanıp sakın hata yapma.:)))))
adetının olmaması gebelıten dogumdan sonra rahmın kendını toplamasıyla ılgılı.dogurganlık aynı yanı:))))
hem benım kardesımle aramda 11ay var:))))))))
40 kurbanıyım yanıııııı:))))))) 40ım cıkmıs annem de o hataya dusmus hamıle kalmısssss:))))))
dıkkat et.
a.s.a.s.

ya peki kızlar nasıl korunuyorsunuz iki yol var eşin korunması dışında ya üç aylık iğnelerr yada spiral siz ne düşünüyorsunuz ben spiral düşünüyor gibiyim

kızlar ben lohusalıktan cıkar cıkmaz adet oldum bakalım bu ayda olcakmıyım adet ama lohusalıgım bıttı ve 3 gun sorna adet olmuştum

lohusalıkta süt için salgılanan progesteron hormonu adet olmayı engelliyor bu hormon seviyesi azalınca adet oluyoruz herkeste farklı zamanlarda salgılanma azalıyor bi de emzirmeyenler hemen adet oluyor niye?çünkü progesteron salgılanmıyor emzirmediği için.

kızlar korunma konusunda bende karar veremedim spiral mi 3 aylık iğnemi dr ile konuşacam bakalımne tavsiye edecek spiral ile hamile kalanları da biliyorum acaba iğne dahamı iyi?

ben doğum yaptıktan 2 ay sonra oldum kızlar demekki herkes bir değil herhal...

lohusalıkta süt için salgılanan progesteron hormonu adet olmayı engelliyor bu hormon seviyesi azalınca adet oluyoruz herkeste farklı zamanlarda salgılanma azalıyor bi de emzirmeyenler hemen adet oluyor niye?çünkü progesteron salgılanmıyor emzirmediği için.

hayır bence alakası yok cunku ben emzırdıgım halde losusalıgımdan tam 3 gun sonra yogum bı sekılde adet oldum sence neden???

Back
X