Arkadaşlar burada post açmıştım adetime 5 gün kala kan testinde 1.20 değerini gördük sonuç negatifti yani regl olurum diye beklerken adetime 3 gün kala ve 2 gün kala testlerde silik çizgi görmüştüm bugünde gecikmemin 1.günü tekrar kan verdim ve sonuç pozitif bu paylaşmam daki amaç sakın umudunuzu kaybetmeyin benim 2. Gebeliğim çok şükür rabbim nasip etti isteyen herkese de nasip etsin 1.20 değer yükselebilir miş onu anladım şuanda da 63 betam ama pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırlısıyla yükselir değerim dualarım sizinle
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah testlerinin fotoğrafı var mı acaba, benim de silik çıktı 12. Gün yarın 14. Gün, sabah tekrar yapıcam
Sence bu testte var mı ilk beş dk da çıktı
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah testlerinin fotoğrafı var mı acaba, benim de silik çıktı 12. Gün yarın 14. Gün, sabah tekrar yapıcam
Kızlar merhaba son adet tarihim 13 Kasım genelde 40-45 günde bir adet görürüm ama 4aralıktan beri lekelenmem var bazen çok açık kırmızı bazen koyu kahverengi şeklinde bi kaç gün önce artı med erken gebelik test yaptığımda ilk 3dk içersinde böyle bir sonuç verdi bakabilir misniz