• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilemiyimm?

merbur35

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
101
58
13
33
Kızlar adetim iki gün gecikmişti ama ara ara karnıma kramplar giriyordu bugun test yaptım çift çizgi çıktı sizde bir bakar mısınız?

Eklentiler

• F23639B1-36E2-4EFC-9A9D-0F16A2500BFB.jpeg
    F23639B1-36E2-4EFC-9A9D-0F16A2500BFB.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 99
  • B0AF42F3-C04F-4E69-A93B-88923B2EFC00.jpeg
    B0AF42F3-C04F-4E69-A93B-88923B2EFC00.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 100
İnanamıyorum gerçekten yumurtlama günümü takip ettiğim ay hamile kaldım pik günü değerlendirip şoktayım sanırım😊

Kızlar adetim iki gün gecikmişti ama ara ara karnıma kramplar giriyordu bugun test yaptım çift çizgi çıktı sizde bir bakar mısınız?
Hayırlı olsun innovita kullandın sanırım bende ilk kullandimda hamlile kaldım pozitif kanla netleştir sağlıkla gelsin

Hayırlı olsun :) gidip kan verip kesinleştirebilirsiniz betanız düşük çıkarsa telaş yapmayın 2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verin :)

Aa tamam çok teşekkürler iyiki öğrendim bunu telaş yapardım kesin :)
Telaş yok :) 2 günde bir artıyor değerler ben minnoşumu 5.10 ile öğrenmiştim. 2 günde bir aynı saat ve yerde kan verip artışını kontrol ettirmiştim :) güzel haberi buraya vermeyi unutmayın 🥹

Sadece pik gününü mü değerlendirmiştiniz nasıl ilerlediniz acaba öncesi sonrası 🥹🥹
Ovülasyon testi tam pik olduğu günü değerlendirdik sonra bir gün boş bir sonraki günü tekrar değerlendirdik . Bizde bir yıldır çabalıyorduk ama 1 ay düzenli ovulasyon testi ile başardık sanırım 🙏🏻

Ovülasyon testi tam pik olduğu günü değerlendirdik sonra bir gün boş bir sonraki günü tekrar değerlendirdik . Bizde bir yıldır çabalıyorduk ama 1 ay düzenli ovulasyon testi ile başardık sanırım 🙏🏻
Canım senin reglin düzenli mi oluyor kaç günde bir

Back
X