Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamilemiyimm?
- Konu Sahibi merbur35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2024
- 1.995
- 540
- 38
- 35
Hayırlı olsun innovita kullandın sanırım bende ilk kullandimda hamlile kaldım pozitif kanla netleştir sağlıkla gelsinKızlar adetim iki gün gecikmişti ama ara ara karnıma kramplar giriyordu bugun test yaptım çift çizgi çıktı sizde bir bakar mısınız?
Teşekkür ederim evet innovita kullandım Allah herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsun innovita kullandın sanırım bende ilk kullandimda hamlile kaldım pozitif kanla netleştir sağlıkla gelsin
Teşekkürler yarın hemen kan vereceğimTebrikler baya pozitif görünüyor. Kan verin
Hayırlı olsun :) gidip kan verip kesinleştirebilirsiniz betanız düşük çıkarsa telaş yapmayın 2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verin :)Kızlar adetim iki gün gecikmişti ama ara ara karnıma kramplar giriyordu bugun test yaptım çift çizgi çıktı sizde bir bakar mısınız?
Aa tamam çok teşekkürler iyiki öğrendim bunu telaş yapardım kesin :)Hayırlı olsun :) gidip kan verip kesinleştirebilirsiniz betanız düşük çıkarsa telaş yapmayın 2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verin :)
Telaş yok :) 2 günde bir artıyor değerler ben minnoşumu 5.10 ile öğrenmiştim. 2 günde bir aynı saat ve yerde kan verip artışını kontrol ettirmiştim :) güzel haberi buraya vermeyi unutmayınAa tamam çok teşekkürler iyiki öğrendim bunu telaş yapardım kesin :)
Sadece pik gününü mü değerlendirmiştiniz nasıl ilerlediniz acaba öncesi sonrasıİnanamıyorum gerçekten yumurtlama günümü takip ettiğim ay hamile kaldım pik günü değerlendirip şoktayım sanırım
- 20 Ağustos 2024
- 39
- 18
- 3
- 30
Ovülasyon testi tam pik olduğu günü değerlendirdik sonra bir gün boş bir sonraki günü tekrar değerlendirdik . Bizde bir yıldır çabalıyorduk ama 1 ay düzenli ovulasyon testi ile başardık sanırımSadece pik gününü mü değerlendirmiştiniz nasıl ilerlediniz acaba öncesi sonrası
- 20 Ağustos 2024
- 39
- 18
- 3
- 30
Hayirlisi olsun,sağlıkla kucağınıza alın insallahTeşekkür ederim evet innovita kullandım Allah herkesin gönlüne göre versin
Evet kramp tarzı ara ara giriyor sancı normal mi acaba ? onun dısında hiç göğüs ağrım yokKasik ağrılarınız oluyor mu acaba adet öncesi agri gibi?
- 20 Ağustos 2024
- 39
- 18
- 3
- 30
Okuduğum yorumlara göre normalmiş bende regl gününü bekliyorum ağrılarım var ama daha günüme 3 gun varEvet kramp tarzı ara ara giriyor sancı normal mi acaba ? onun dısında hiç göğüs ağrım yok
Ağrı giriyor 2 3 saniye sürüp geçiyor yarın doktora soracağım sizede yazarımOkuduğum yorumlara göre normalmiş bende regl gününü bekliyorum ağrılarım var ama daha günüme 3 gun var
- 20 Ağustos 2024
- 39
- 18
- 3
- 30
Cok iyi olur, teşekkürler hersey yolunda gitsin insallah iyi haberlerini bekliyoruz canimAğrı giriyor 2 3 saniye sürüp geçiyor yarın doktora soracağım sizede yazarım
Canım senin reglin düzenli mi oluyor kaç günde birOvülasyon testi tam pik olduğu günü değerlendirdik sonra bir gün boş bir sonraki günü tekrar değerlendirdik . Bizde bir yıldır çabalıyorduk ama 1 ay düzenli ovulasyon testi ile başardık sanırım
Çok teşekkürler canım bende senin güzel haberlerini bekliyorumCok iyi olur, teşekkürler hersey yolunda gitsin insallah iyi haberlerini bekliyoruz canim
Evet canım çoğunlukla günü gününe düzenli gelir bazı aylar bir gün ileri yada geri atarCanım senin reglin düzenli mi oluyor kaç günde bir