- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
- Konu Sahibi patatessss
-
Evet canım sol tarafta olmuştu zaten bebekte soldaydı iikisinde deİnşallah canım benim birbirimizden duaları esirgemeyelim .. sol tarafta oluyor diye biliyorum çoğunlukla senin ki ne tarafta acaba ?
Bizim üroloji doktoru gebe kalmayi zorlaştırıyor demiştiMorfolojinin engel olmadığını söylüyor doktorlar canım herkes bişey diyor gerçi
Nasıl olmuyormuş ben ne proflara gittim bir bilsen direk etkilediğini hamile kalsan dahi düşük yapacağını söylediler çünkü morfoloji sağlıklı ve hareketli spermi gösteriyor dünya kadar olsa ne yazar sağlıklı olmadıktan sonraMorfolojinin engel olmadığını söylüyor doktorlar canım herkes bişey diyor gerçi
Haklısın canım da %0 morfoloji ile gebe kalanda var bu nasıl oluyorNasıl olmuyormuş ben ne proflara gittim bir bilsen direk etkilediğini hamile kalsan dahi düşük yapacağını söylediler çünkü morfoloji sağlıklı ve hareketli spermi gösteriyor dünya kadar olsa ne yazar sağlıklı olmadıktan sonra
Ama sanki heveslendim gibi inşallah bu ay dileyen herkes hamile kalır inşallah inşallah şimdi sizle konuşkan sol tarafımda sanki değişik şeyler oluyor gibi hissettim muhtemelen psikolojikEvet canım sol tarafta olmuştu zaten bebekte soldaydı iikisinde de
Doğru canım çünkü TESE yöntemiyle oluyor çoğu normal çok az oluyor bu ..Haklısın canım da %0 morfoloji ile gebe kalanda var bu nasıl oluyor
Hadi inşallah kuzum pozitif olalımAma sanki heveslendim gibi inşallah bu ay dileyen herkes hamile kalır inşallah inşallah şimdi sizle konuşkan sol tarafımda sanki değişik şeyler oluyor gibi hissettim muhtemelen psikolojik
Anladım canımDoğru canım çünkü TESE yöntemiyle oluyor çoğu normal çok az oluyor bu ..
Benim bugun sayma 3 gün var canım senin ne zmanİnşallah kızlar herkes adet gününde sonra yazsın bakalım sonuçları belkide bizimde bu vesileyle hamile olsasımıx olur
Benimde tam 7gün var adet ağırısı desem olanlar daha erken gibi bende ki bu şansla erken adet olurumm ... rabbime dua ediyorum bakalım işte ..Benim bugun sayma 3 gün var canım senin ne zman
Hayır olsun canım inşallah bebişin vardırBenimde tam 7gün var adet ağırısı desem olanlar daha erken gibi bende ki bu şansla erken adet olurumm ... rabbime dua ediyorum bakalım işte ..
Canım o nasıl kelime öyle bir tırnağını yaratacak gücümüz yok kistin de tedavisi var yaklaşık bir sene 12 cm yakın kistle gezdim doktor en son ameliyat dedi başka birşey demedi.Kaynanamın dediği gibi ben kurak toprağım haklı sanırım kızıyorum ama. Sanki herkes hamile gibi sanki herkes bebek konusunu bana gıcıklığına konuşuyormuş gibi hissediyorum kafayı yedim sanırım
Aynen öyle rabbim yüzünüze bakmış darısı bizlere inşallahCanım o nasıl kelime öyle bir tırnağını yaratacak gücümüz yok kistin de tedavisi var yaklaşık bir sene 12 cm yakın kistle gezdim doktor en son ameliyat dedi başka birşey demedi.
Tabi ben ameliyat olmak istemedim.
2018 Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim doktor da şaşırdı kist tamamen yok olmuş dedi. Allah sana da sağlıklı evlat nasip etsin inşallahisteyen herkesin kucağını doldursun.
Maşallah canım inşallah bizede nasip olurCanım o nasıl kelime öyle bir tırnağını yaratacak gücümüz yok kistin de tedavisi var yaklaşık bir sene 12 cm yakın kistle gezdim doktor en son ameliyat dedi başka birşey demedi.
Tabi ben ameliyat olmak istemedim.
2018 Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim doktor da şaşırdı kist tamamen yok olmuş dedi. Allah sana da sağlıklı evlat nasip etsin inşallahisteyen herkesin kucağını doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?