• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelikle ilgili kanama mıdır hormonal mıdır

labolanolbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
6
0
1
24
kizlar kusura bskmayin biliyorum 2. olacak ama kendime söz gecirtemiyorum bu konuda. Kasım 11inde süpheli iliski oldu.tahmini yumurtlama da değildi. Beklenen adet Aralık 3-4 idi ama olmadı. Gecikmenin 9. 19. ve 22. günü idrar testi yaptım üçü de negatifti. Hala adet olmadım fakat hormon ilaçlarından olduğunu düşündüğüm bi lekelenme yaşadım. Aralık 27sinde başlayıp 30unda azaldı iyice artk sadece cok cok az kahve parçacık halinde geliyor. Lekelenme de ilk iki gün kahvemsi pıhtılı ve bazen uzayan yapıda bir kere de canlı parlak kırmızı şeklinde geldi.Canlı kırmızı ve kocaman pıntı görmesem yerleşme diyecektim fakat ikisini de gördüm ve yerlesme oldugunu düsünmüyprum. 3. günü baya baya azaldı sadece kahve parçacık şeklindeydi. Kullanılmaıs önerilmeyen hormon ilaçlarını ardarda kullanmam sebebiyle mi oldu yoksa gebelikle ilgili bir kanama mıdır anlamadım bilgilendirecek biri varsa sevinirim (kendimi asla ikna edemiyorum bi şeylere cifden kusura bakmayın 2. soruşum ama psikolojik olarak çok karışık hissediyorum)

Back