• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar freely marka erken gebelik testi

Kan testiniz ne çıktı acaba çok merak ettim umarım pozitiftir çünkü en son yaptığınız kaset test kip kırmızı çıkmış yanlış çıkması imkansız gibi
Merhaba testi yaptığım gün kan vermiştim 213 çıktı 🥰 ama aile hekimi kesin bi şey söyleyemeyiz salı günü tekrar gel kan ver dedi

Ben de freely erken gebelik testi ile öğrendim çoookk silik çizgiyle ama sanki bu farklı şekilde. Benim mor kapaklı erken gebelik testiydi.
Canım bu da freely adete 6 gün filan var .. var mıdır :( sadece siyah gölge mi yoksa ..

Eklentiler

• IMG_0678.jpeg
    IMG_0678.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 625
  • IMG_0715.jpeg
    IMG_0715.jpeg
    679,5 KB · Görüntüleme: 615
Canım bu da freely adete 6 gün filan var .. var mıdır :KK43: sadece siyah gölge mi yoksa ..
Benim de böyle çıktı🥰 ama bu testlere güven olmaz 6 gün var dediğin için diyorum.
Sabah ilk idrarınla yeniden yap derim.
En az 6-7 saatlik idrar olsun 6 gün varsa.
Ama 6 günden daha az da olabilir pozitifse. Belki birkaç gün erken yumurtlamışsındır

Bence de var gibi ya. Testi acıp icine bakarsanız daha rahat görünebilir önündeki kısım yansıtabiliyor bazen
İçini açtım bi de suya tuttum ne hale geldik:)
Artık yarın sabah bi daha yapayım , mantıken bir tık koyu ise vardır ne yapalım artık:(

Eklentiler

• IMG_0763.jpeg
    IMG_0763.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 608
İçini açtım bi de suya tuttum ne hale geldik:)
Artık yarın sabah bi daha yapayım , mantıken bir tık koyu ise vardır ne yapalım artık:KK43:
Aa vardı ama ya noldu suyla silindi çok saçma 🤣🤣 ben de yarın sabah test yapcam galiba gerginim çok 🙈 sizin bat ne zamandı?

Aa vardı ama ya noldu suyla silindi çok saçma 🤣🤣 ben de yarın sabah test yapcam galiba gerginim çok 🙈 sizin bat ne zamandı?
Öyle tabi , ben ikinci bir test yaptım şimdi akşam ama bunda hiç bir şey çıkmadı … öğlenkinde hafifti.

Back
X