- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi persephone_
Kızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendiö
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam da çok güzel artmış ? Birşey diyemez ki saçmalamış devamı için keseyi girmesi lazım ilerleyen günlerdeKızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendim ama doktor çok erken daha bir şey diyemeyiz diye kaydımı bile yapmadan gönderdi bugün tekrar test verdim 141 çıktı bu seferde daha çok erken adetiniz geçmeden niye test yaptırıyorsunuz çok acele etmişsiniz ben bir şey diyemem belki düşük olabilir diye konuştu moralim çok bozuldu değerler güzel artmış ama bu artacağı anlamına gelmez diyip zoraki gebelik kaydımı yaptı bütün doktorlar mı böyle ?
umarım gebeliğiniz sağlıklı şekilde devam eder. eğer doktorun tarzından tavrından memnun değilseniz değiştirin. ilgilenmiyorsa açıkçası insanın içine sinmez. var böyleleri heves kıran şahsen ben olsam o doktora gitmeyi tercih etmezdimKızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendim ama doktor çok erken daha bir şey diyemeyiz diye kaydımı bile yapmadan gönderdi bugün tekrar test verdim 141 çıktı bu seferde daha çok erken adetiniz geçmeden niye test yaptırıyorsunuz çok acele etmişsiniz ben bir şey diyemem belki düşük olabilir diye konuştu moralim çok bozuldu değerler güzel artmış ama bu artacağı anlamına gelmez diyip zoraki gebelik kaydımı yaptı bütün doktorlar mı böyle ?
Aile hekimi mi kayıt yaptırdığınız anlamadimKızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendim ama doktor çok erken daha bir şey diyemeyiz diye kaydımı bile yapmadan gönderdi bugün tekrar test verdim 141 çıktı bu seferde daha çok erken adetiniz geçmeden niye test yaptırıyorsunuz çok acele etmişsiniz ben bir şey diyemem belki düşük olabilir diye konuştu moralim çok bozuldu değerler güzel artmış ama bu artacağı anlamına gelmez diyip zoraki gebelik kaydımı yaptı bütün doktorlar mı böyle ?
Evet aile hekimine gebelik kaydı yaptırılması gerekiyormuş ilkinde yapmadı bidaha gelin yaptırıp kayıt almam lazım dedi ebe sonrada bunları dedi kendileri çağırdığı için gittim aslında yoksa özelde düşündüğüm bi doktor var ona gidicem sırf erken dediler diye bayramdan sonraya bıraktımAile hekimi mi kayıt yaptırdığınız anlamadim
Aile hekimlerine kulak asmayin.. önemli olan jinekolgunuzEvet aile hekimine gebelik kaydı yaptırılması gerekiyormuş ilkinde yapmadı bidaha gelin yaptırıp kayıt almam lazım dedi ebe sonrada bunları dedi kendileri çağırdığı için gittim aslında yoksa özelde düşündüğüm bi doktor var ona gidicem sırf erken dediler diye bayramdan sonraya bıraktım
Ben evde 5 test yapıp çizgiyi gördüğüm için netleştirmek için gittim keyfime gitmedim ki ayrıca ilkinde de 25.50 çıktığı için artış var mı diye gitmek zorundayım sonuçta takibi için napabilirim daha erken diye hiç peşine düşmeyim mi pozitif çıkan bir şeye ve sürekli ayakta durduğum bi işte çalışıyorum ona göre dikkat etmem gerekiyorDoktor çok haklı değil mi, adetinize daha gunler varmis, belki de adet olacaksınız.
'gecikince gelirsin' dediğine göre daha adet olmaniza birkaç gün var, ayın 25inde kaç gün vardı adete, bes gün mü, bir hafta mi?
Biraz daha bekleyin.
*Önceki hikayenizi bilmiyorum, eğer gebelik kayiplariniz varsa,bebek oluştuğu gibi ne bileyim kan sulandırıcı vs kullanması gereken biriyseniz hakli olabilirsiniz ama sırf gebelik hevesiyle gidiyorsanız doktor da haklı . Adamın orada bir dünya gerçek hastası var, adet bile olmadan can sıkıntısindan her gün teste gelmek sizce normal bir şey mi?
Bayramdan önce tekrar bi kan verip artışa bakıcam sonrasında giderim o zaman keseyi görürüz inşallahAile hekimlerine kulak asmayin.. önemli olan jinekolgunuz
Bende okuduğum kadarıyla öyle düşündüm zaten ikinci kez gitmemin nedeni tekrar test yapıp gel kaydını yapalım demesiydi hem kendi çağırdı hem resmen niye geldin dedi bana yaTamam da çok güzel artmış ? Birşey diyemez ki saçmalamış devamı için keseyi girmesi lazım ilerleyen günlerde
İlki için haklı 25 le heveslendirmek çokta mantıklı değil ama değer artışı maşallah çok güzel olmuş test için laf etmesi saçma olmuş. Bu değerlerle keseyi sormuş olsaydınız doktor haklı derdim çok aceleci insanlar var onlarda darlanıyordur diye ama sizde öyle bir durumda olmamış galiba ayrıca gebelik kaydı diye birşey yok benim aile hekimi 18.haftada çağırdı izlinemim için testlerinizi başka yerde yaptırsanız bile sistem direk görüyor artık eski usül kayıt kalmadıKızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendim ama doktor çok erken daha bir şey diyemeyiz diye kaydımı bile yapmadan gönderdi bugün tekrar test verdim 141 çıktı bu seferde daha çok erken adetiniz geçmeden niye test yaptırıyorsunuz çok acele etmişsiniz ben bir şey diyemem belki düşük olabilir diye konuştu moralim çok bozuldu değerler güzel artmış ama bu artacağı anlamına gelmez diyip zoraki gebelik kaydımı yaptı bütün doktorlar mı böyle ?
Biz doğudayız malesef tayinden ondan hala eski usül alıyorlar demekki yok ben keseyi görmek için bayramdan sonrayı beklicem gecikmem de bugünden sonra başlıyor 4 gün kala falan öğrendim 25 çıkması da ondan muhtemelenİlki için haklı 25 le heveslendirmek çokta mantıklı değil ama değer artışı maşallah çok güzel olmuş test için laf etmesi saçma olmuş. Bu değerlerle keseyi sormuş olsaydınız doktor haklı derdim çok aceleci insanlar var onlarda darlanıyordur diye ama sizde öyle bir durumda olmamış galiba ayrıca gebelik kaydı diye birşey yok benim aile hekimi 18.haftada çağırdı izlinemim için testlerinizi başka yerde yaptırsanız bile sistem direk görüyor artık eski usül kayıt kalmadı
Doğu'da ağrı da bir defa devlette çok iyi bir jinekolog denk gelmişti kendimi özel hastanede gibi hissetmiştim. Ama açıkcası asm lerde doğu batı pek farklı değil çoğu cins sistemlerin farklı olacağını pek düşünmüyorum muhtemelen ilk kanı orda verdiniz diye öyle bir uygulama yapmaya kalkmıştır. Siz bundan sonra doğru düzgün bir kadın doğum doktoru bulup önünüze bakın asm ler ömür tüketiyor inşallah sağlıcakla da gelir minikBiz doğudayız malesef tayinden ondan hala eski usül alıyorlar demekki yok ben keseyi görmek için bayramdan sonrayı beklicem gecikmem de bugünden sonra başlıyor 4 gün kala falan öğrendim 25 çıkması da ondan muhtemelen
İnşallah bayramdan sonra aklımda olan iki doktor var ikisinden Biriyle devam ederim artık inşallah o zamana kadarsa sağlıklı ilerlerizDoğu'da ağrı da bir defa devlette çok iyi bir jinekolog denk gelmişti kendimi özel hastanede gibi hissetmiştim. Ama açıkcası asm lerde doğu batı pek farklı değil çoğu cins sistemlerin farklı olacağını pek düşünmüyorum muhtemelen ilk kanı orda verdiniz diye öyle bir uygulama yapmaya kalkmıştır. Siz bundan sonra doğru düzgün bir kadın doğum doktoru bulup önünüze bakın asm ler ömür tüketiyor inşallah sağlıcakla da gelir minik
Off bu doktorlarr, canım önemli olan 10 bile çıksa artması sıkma canını başka doktora görün gayet güzel artmış İnşallah sağlıkla ilerlerKızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendim ama doktor çok erken daha bir şey diyemeyiz diye kaydımı bile yapmadan gönderdi bugün tekrar test verdim 141 çıktı bu seferde daha çok erken adetiniz geçmeden niye test yaptırıyorsunuz çok acele etmişsiniz ben bir şey diyemem belki düşük olabilir diye konuştu moralim çok bozuldu değerler güzel artmış ama bu artacağı anlamına gelmez diyip zoraki gebelik kaydımı yaptı bütün doktorlar mı böyle ?
Kayit yapilinca ne oluyor? Ben yaptirmamistim, onlar hastaneden ogrenip beni aramisti. Yani kaydetse ne olur kaydetmese ne olur?Evet aile hekimine gebelik kaydı yaptırılması gerekiyormuş ilkinde yapmadı bidaha gelin yaptırıp kayıt almam lazım dedi ebe sonrada bunları dedi kendileri çağırdığı için gittim aslında yoksa özelde düşündüğüm bi doktor var ona gidicem sırf erken dediler diye bayramdan sonraya bıraktım
İnşallah aynen bidaha da gitmem bu kadınaOff bu doktorlarr, canım önemli olan 10 bile çıksa artması sıkma canını başka doktora görün gayet güzel artmış İnşallah sağlıkla ilerler
Onu bilmiyorum da baka pozitif çıkarsa gelmeniz gerekiyor kayıt yapıcaz sağlık bakanlığına gidicek vs dedi gelince de çok erken diye gönderdi işteKayit yapilinca ne oluyor? Ben yaptirmamistim, onlar hastaneden ogrenip beni aramisti. Yani kaydetse ne olur kaydetmese ne olur?
Hastayi takip etmek onlarin goreviOnu bilmiyorum da baka pozitif çıkarsa gelmeniz gerekiyor kayıt yapıcaz sağlık bakanlığına gidicek vs dedi gelince de çok erken diye gönderdi işte
Keşke görevlerini yapsalar ama iş çıkacak diye yapmıyorlar düşük falan olursa tekrar bildirmeleri gerekiyormuş evrak falan ondan kaçındılar galibaHastayi takip etmek onlarin gorevi