• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok şükür keseyi gördük

• Konu Sahibi Konu Sahibi MY DEAR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MY DEAR

Ziyaretçi
slm kızlar az önce doktordan geldim 5 haftalık hamileyim ve keseyi gördük çok şükür :emir_bebek:karından ultrasonla baktı 15 mayısta gel bebeğide görelim dediyasakkelimedaha görüntülenecek büyüklükte değilmiş :emir_bebek:çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın

Allah tamamına erdirsin arkadaşım çok sevindim....

Cnm Inşallah Allah Bebegini Saglikli Sihhatli Dunyaya Getirmeyi Nasip Ederr

GÖZÜNAYDIN CANIM büyük ihtimalle birdahaki gidişine kalp atışını da duyacaksın bebişinin allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inş

çok teşekkürler kızlar desteğiniz ve iyi niyetleriniz için allah bütün olmayanların kucaklarını doldursun inşallah

cnm son adet tarihin ne zamandı allah kucağına da almayı nasip eder inş

gözün aydın canım allah tamamınada erdirir inşallah..

Tebrik ediyorum canım.ALLAH 'ım tamamına erdirsin. hayırlı sağlıklı,sıhhatli uzun ömürler nasip etsin.Şeniz

çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..Şeniz

tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin

Amanda amannnn
bebegınıde gormusssss annede olmus canım benım gozun aydın ıns kucagınıda alırsın sagsalım kendıne ve bebıse ıyı bak guzel haberlerını beklıyoruz opt canımmmmm

gozun aydın canım allah tamamına erdirsin aman cok dikkat edin kendinize bizler icinde bol bol dua edin tekrar hayırlı olsunŞeniz

teşekkürler canım Şenizson adet tarihim 22 marttı tam 5 haftalık çıktı ultrasondalülülülülülü

canım ilk öncelikle gözün aydın seninle cok yakınız benim sat ta 21 mart ,yani seninle birlikte gidecez sanırım bu yolda.Allah yardımcımız olsun.birbirimizle bi cok şeyi paylaşabiliriz

gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin inşallah..

allah tamamına erdirsin canım .umarım sağlıkla büyür. ben de senin gibiyim geçen gün gittim doktor 5 haftalık dedi ve 15 temmuz da gel kalp atışlarına bakalım henüz kendisi görünmüyor dedi. allah olmayanlarada nasip etsin inş.

Back
X