• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok korkuyorum testime bakar mısınız

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
50
4
1
Kızlar en sen tam içime boşalma olmadan erkek arkadaşımla beraberlik yaşadık fakat böyle sürtünerek içe girme olmadı . Üzerimden 22 gün geçti ve içime bir korku düştü geçen hafta 3 tane erken gebelik aldım 2 tanesi tamamen negatifti 1 tanesinde hafif silik çizgi vardı kan yaptırdım sonuç 2 çıktı . Adetime 10 gün var tekrar test aldım yaptım ilk 5 dk bir şey çıkmadı kutusuna koydum sabah baktığımda böyleydi . Sizce gebelik var mı asla gebe kalmak istemiyorum yardım edin.

Bakmışsınız bir şey çıkmamış sabah silik çizgi görmüşsünüz de o testin doğruluğu muallaktır. Kuruma çizgisidir muhtemelen. Alttaki test de negatif zaten.

İçinize de boşalmamış, sanmıyorum hamilelik olduğunu. Bir keresinde ben de şüpheye düştüm yaptım;çöpte baktım ikinci çizgide karartı var ama hamile değildim tabii ki.

kuruma çizgisi ilk 5 dk içinden sonra olursa + diye biliyorum. yine de kan testi yaptırmanda fayda var.

Kızlar en sen tam içime boşalma olmadan erkek arkadaşımla beraberlik yaşadık fakat böyle sürtünerek içe girme olmadı . Üzerimden 22 gün geçti ve içime bir korku düştü geçen hafta 3 tane erken gebelik aldım 2 tanesi tamamen negatifti 1 tanesinde hafif silik çizgi vardı kan yaptırdım sonuç 2 çıktı . Adetime 10 gün var tekrar test aldım yaptım ilk 5 dk bir şey çıkmadı kutusuna koydum sabah baktığımda böyleydi . Sizce gebelik var mı asla gebe kalmak istemiyorum yardım edin.
Şubat ayından beri hep cinsel sorunlar yasıyorsun farkında mısın? Hamilelik, enfeksiyon, hpv ye kadar gitti mesele ve yine bi hamilelik şüphesi :işsiz: hamilelik kürtaj aşırı ciddi meseleler kaldı ki artık hadi gideyim kürtaj olayım diye bir şey yok. Madem beceremiyorsunuz biraz oku araştır yaw. Kondom kullan kontrol hapı kullan yap yani bşrseyler. Her ay bu korkularla yaşanmaz ki. Yaşın da küçük belli ne gerek var şu strese degıl mi?

Back