• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cinsiyeti erkek olabilir mi 😁

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.864
1.969
53
31
Kızlar biliyorum çok erken 😁

Henüz 6. Haftadayım , ama merak ediyorum. Beklenen adet tarihinde betam 1020 geldi , tsh ım gebelikle beraber yüksek çıktı ve bebek kesenin solunda gözüküyor (karından bakılınca)

Bunları birleştirince erkek olma ihtimali sanırım fazla çünkü birçok kişi beta erken yükseliyorsa tiroid hızlı arttıysa erkektir diyor 😁

Sizce erken mi bi şeyler söylemek için ve bunlar bi belirti olabilir mi 🙈 bir de demirim düşüktü ilaçla yükselttiğim halde ayaklarımda üşüme var , bakınca bunda da erkek oluyormuş 🤣 ne diyorsunuz

Ekleyeyim benim için en önemlisi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak , sadece gebelikle ilgili konuşmak beni mutlu ediyor , bugün erkek olduğunu da öğrensem çok sevinirim kız olduğunu da öğrensem çok sevinirim ☺️

Son düzenleme:
Canım çok sanmıyorum anlaşılacağı ama şöyleki benim de betam yüksekti erkek bebek.ama plesenta sağda benim solda değil😊 sağlıkla gelsin inşallah

Neden şimdiden cinsiyet telaşına düştünüz ki:) Allah sağlıklısını versin🙏🏼
Telaş değil , hangisi olursa olsun çok sevinicem 🙈

Yani gebelikle ilgili her konuda konuşmak beni mutlu ediyor , başka konularda da konu açıyorum 🥰 merak ediyorum yani kötü bi şey değil bu, bununla beraber ilk 3 ayı hayırlısıyla sorunsuz atlatacak mıyız sonraki süreç güzel geçecek mi kafamda tonla soru var , yani tek bi başlıktan tek bi telaş olduğunu düşünmeyin bence 😅

Sağlıkla kucağınıza alın öncelikle hayırlı olsun 🙏 dedikleriniz bende de öyleydi sadece sağdaydı benimki oğlum oldu ☺️

Back
X