14 haftalıkken doktora gittiğimizde kız dedi zaten 1 oğlumuz var. Buda kız olursa tam süper olur sağlıkla allahun izniyle ama kafamı karıştırıyorlar çevremdekiler. Yok buda erkek diye.erkekte olsa evladım tabiki sağlıklı olmaları önemli. Değişme ihtimali var mıdır? Artık tam kesinleşsede kıyafetlere başlasak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar cinsiyet tam olarak ne zaman kesinleşir?
- Konu Sahibi hayserp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cevabın için teşekkür ederim canım. Sağlıkla doğsunlar wn onemlisi o ama cinsiyetini tam bilsekte ona göre hareket etsek :)sen ne zaman gideceksin kontrole?Ayni durum bende de var cnm 14 haftada kiz dedi
kesin mi dedim%90 dedi
Bence 20 haftada ayrintili ultrason oluyomus ya o zaman kesinlesir heralde diye dusunuyorum
- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- 3 Ocak 2015
- 242
- 123
- 43
- 32
Canım benim boyle bi başka konu vardı orayada yazmıştım benim yakin bir Komşum dogurana kadar kız biliyordu bütün doktorlar kız demiş bebek bir doğdu erkek en yakın Komşum ya onunda bir oğlu vardı seviniyordu herseyini pembe aldı amaa iste erkek oldu sezeryanla doğum yapmış doktor kız bekliyor bakmiski erkek sok olmuşlar diyeceğim o ki bazende belli olmuyor en iyisi sağlıklı elli ayaklı akilli fikirli olsunda ne olursa olsun diyelim.
Hayırlısı artık.doğru söylüyorsunuz. Eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun en önemlisi bu14 hafta cok erken sonradan hayal kirikligi olmasin ayrintili ultrasonu bekleyin yanilmisiz diyebiliyorlar
- 27 Ağustos 2012
- 492
- 393
- 333
7
7 martta gidicem. ins cnm.o zaman yazarimCevabın için teşekkür ederim canım. Sağlıkla doğsunlar wn onemlisi o ama cinsiyetini tam bilsekte ona göre hareket etsek :)sen ne zaman gideceksin kontrole?
- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
Canım gittin mi doktora? Kesinleşti mi cinsiyet? Ben cumartesi gidecem7
7 martta gidicem. ins cnm.o zaman yazarim
- 19 Mart 2010
- 293
- 163
- 123