merhaba kızla 27 haziranda adet olmam gerekti fakat olmadım kasıklarıma müthiş ağrı var 2 ay öncde 4 gün gecikmişti ama oldum şimdi hamilemiyim değilmiyim diye kafayı yicem o eski testler hep negatif çıktığından test yapmaya cesaretim yokkk napim ben ya düşüncelerinize cesaretlendirmenize ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar cesrete ihtiyacım varrr
- Konu Sahibi beril84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba canım bundan 2 ay önce benim 7 gün gecikmişti bu ayda 25 haziranda hastalanmam gerekiyodu ve hastalanmadım tam beş gün korktum test yapmaya ya yine yoksa diye ama korkunun bi faydası yoktu cesaretimi toplayıp test aldım dün yaptım ve hamileyim inanmadım 3 kez yaptım hepsinde çıktı bu gün dr.a gittim keseyi gördü yani daha önce gecikti diye korkma tatlım yap test rahatla nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum inşallah hamilesindir allah isteyen herkeze nasip etsin.:CüvCüv:
veee kızlarr dayanadım testi yaptım hamileyimmmmm şükürler olsun Rabbime çok mutluyum.hihoyyyt
canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün canım
bende çatlatma iğnesi oldum 1 hafta önce ama cesaret edemiyorum şuan test yapmaya adet günüme kadar bekliyim diyorum ama çok düzensiz geçenki 3 aydan sonra olmuştu pko yüzünden napıcağımı bilmiyorum yani
ilk günlerde hamilelik belirtileri olurmu acaba nasıl anlayabilirim test yapmadan
ilk günlerde hamilelik belirtileri olurmu acaba nasıl anlayabilirim test yapmadan
TEBRİKLERRRRRRRRR.darısı bizlereeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:veee kızlarr dayanadım testi yaptım hamileyimmmmm şükürler olsun Rabbime çok mutluyum.hihoyyyt
tebrikler,Allah tamamına erdirsin,darısı başımıza olsun
ben de aynen senin gibi 27 haziranda adet görmeliydim,bir gün gecikince testte çıkmadı, ama hala adet olmadım ve geç döllenme olabilir diye test yapmadım,bugün de adet olmazsa yarın sabah test yapmayı düşünüyorum,inşallah ben de senin gibi sevinirim:asigim:
ben de aynen senin gibi 27 haziranda adet görmeliydim,bir gün gecikince testte çıkmadı, ama hala adet olmadım ve geç döllenme olabilir diye test yapmadım,bugün de adet olmazsa yarın sabah test yapmayı düşünüyorum,inşallah ben de senin gibi sevinirim:asigim: