• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu ne çeşit bir dert anlamadım....Yardım..

farbetter

Canımın İçi....
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.201
5
116
Ağrı
başlığı nereye acacagımı bulamadım acemilerdenim ve karar verdim bu benm içime dert olmuş bi sıkıntı..bu konu hakkında hiçbişey bilmediğim için hemen foruma koştum..(:

garip gelcek ama canım cok sıkkıın..eşimle bebek istiyoruz zaten bunu forumda defalarca ilan ettim(: yaklasık 2 haftadır korunmuyoruz..daha önceleri içime boşaldıgında ben uzanıyordum spermlerin içimde kalmasını saglamak için ..ve yatagım bile kirlenmeden kalkıyordum sonra ama son zamanlar spermler sanki inatla benden kaçıyormuş gibi dışarı dökülüyorlar..canım çok sıkılıyo hiçbişi anlamadım..neden böyle oluyor?
sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim..

başlığı nereye acacagımı bulamadım acemilerdenim ve karar verdim bu benm içime dert olmuş bi sıkıntı..bu konu hakkında hiçbişey bilmediğim için hemen foruma koştum..(:

garip gelcek ama canım cok sıkkıın..eşimle bebek istiyoruz zaten bunu forumda defalarca ilan ettim(: yaklasık 2 haftadır korunmuyoruz..daha önceleri içime boşaldıgında ben uzanıyordum spermlerin içimde kalmasını saglamak için ..ve yatagım bile kirlenmeden kalkıyordum sonra ama son zamanlar spermler sanki inatla benden kaçıyormuş gibi dışarı dökülüyorlar..canım çok sıkılıyo hiçbişi anlamadım..neden böyle oluyor?
sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim..

canım hareketli olan spermler ileri doğru hareket ederler..geri gelen meninin dışarı akmasında bir sakınca yok...ben doktoruma daha önce ilişkiden sonra,ayaklarımı yukarı kaldırarak beklesem bunun hamilelik için faydası olurmu diye sormuştum...o da bana halk arasında böyle bir söylem vardır ama bu doğru değilir,hareketli olanlar hızla rahme doğru ilerlermiş,olmayanlarda dışarı çıkarmış..eğer hiç yatmadan direk banyoya yıkanmak için bile kalksanız hareketli spermin rahme ulaşmasını engelleyemezsiniz..hamile kalıcaksanız yine kalırsınız demişti...yerimseniben

canım hareketli olan spermler ileri doğru hareket ederler..geri gelen meninin dışarı akmasında bir sakınca yok...ben doktoruma daha önce ilişkiden sonra,ayaklarımı yukarı kaldırarak beklesem bunun hamilelik için faydası olurmu diye sormuştum...o da bana halk arasında böyle bir söylem vardır ama bu doğru değilir,hareketli olanlar hızla rahme doğru ilerlermiş,olmayanlarda dışarı çıkarmış..eğer hiç yatmadan direk banyoya yıkanmak için bile kalksanız hareketli spermin rahme ulaşmasını engelleyemezsiniz..hamile kalıcaksanız yine kalırsınız demişti...yerimseniben

çok teşekkür ederim cnm içimi rahatlattınopuyorumnanaktan ben acemiyimde ilk bebek olcak kısmet olursa..herşeyden pinpirikleniyorum..(:

cnm bu senin yaşadığın normaldir çünkü bütün spermler rahme gitmezler tabi ve geri çıkarlar
endişelencek bir durum yok yani
yerimseniben

canım bütün spermler içinde kalacak diye bişey yok.elbetteki çoğu akacak,zaten bebek için tek bi sperm yeterli.bende başlığı görünce nasıl bi dert acaba dedim bu dertmi yani allah iyiliğini versin.sen çocuk işini bu kadar kafana takar basit şeyleri kendine dert edersen psikolojik olarak zaten hamile kalmanı engellersin.rahat ol herşeyi zamana bırak en kısa zamanda hamileyim diye yazacaksın burdan inşallah.

sağolun kızlara.s. şimdi çok rahatım..galiba ben gerçekten takıntı yapıyorum..kendimi rahatlatıcam ve şimdi kocamı alıp sahile inip koca bi bardak limonata içicemkaydirigubbakcemile3 benm en sevdiğim şeyde(: kocam bana limonataya aş erersen sana bi limon bahcesi alacam diokaydirigubbakcemile3

artık bu kadar kafama takmicam ve rahat olucam..gerçekten çevremde bunları paylaşabilecegim kimse yok..daha evleneli bir ay oldu ve kayınwaldemle rahatca paylaşamıyorum..annemde uzakta yaşıyor..şimdi burdalar ama kimseye soramıyorum..forum beni rahatlatıyor..opuyorumnanaktan

Back