• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boy uzatma e-kitabı sayesinde bendeki değişim:7cm uzamayı vaad eden bir kitap!

E-KİTAP SAYESİNDE KAÇ CM UZAMA OLDU ?

• 1 CM

OY: 0 0,0%
  • 3 CM

• 4 CM

• 5 CM

• 6 CM

• 7 CM

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

hayalet06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
584
43
18
34
Kütahya
:nazar::nazar::72:MERHABA KIZLAR YUKARIDA LİNKİNİ VERDİĞİM SAYFAYI EPEYCE İNCELEDİM KAYBEDECEK NEYİM VARKİ DEYİP SİPARİŞ VERDİM..KİTABIMI ALDIM ..19.02.2014 TARİHİNDE ALDIM KİTABI..BUGÜN 9.GÜNÜM AÇIKÇASI VUCUDUMUN ESNEMEYE BAŞLADIĞINI HİSSEDİYORUM SONUÇ ALACAĞIMA İNANDIĞIM BİR EGZERSİZ BÜTÜNÜ OLDU BU KİTAP..TABİİ ÖNCE ALLAHIN İZNİYLE SONRA BU EGZSERSİZLER SAYESİNDE 7CM UZAMAYI VAAD EDİYOR KİTAP.
24 YAŞINDAYIM 152 BOYUNDAYIM..
SONUÇLARI SİZE YAZARIM TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.AMA KİTABI ALDIĞIMA HİİÇ PİŞMAN OLMADIM DİLERİMDE OLMAM HİÇ..EGZERSİZLER SAYESİNDE GÖBEĞİM GİTTİ BACAĞIM GÜÇLENDİ BİLE ŞİMDİDEN..KİTABI ALMAK İSTEYEN OLURSA AYRICA YARDIMCI OLABİLİRİM ÇÜNKÜ BEN BU KONUSUNDA ÇOK ÇEKTİM UMARIM SİZE DE FAYDAM DOKUNABİLİR..
KİTABA İNANMAYANLAR OLABİLİR BİRŞEY DİYEMEM HERKESİN KENDİ DÜŞÜNCESİ ÖNYARGISI AMA İNANIN SPOR İÇİN BİLE ALINMAYA DEĞER BİR KİTAP OKUYUNCA ANLIYORSUNUZ ZATEN..ÜSTELİK 6 HAFTADA UZAMA OLMAZ İSE SİTE PARA İADESİ SAĞLIYOR OKADAR GÜVENİYOR EGZERSİZLERE..BEN İNANADIM ALLAHIN İZNİYLE VE DENİYORUM DEDĞİM GİBİ SONUÇLARI ADIM ADIM YAZACAĞIM .SEVGİLER KIZLAR..:54:

BU ARADA KIZLAR 9 GÜNDE YARIM CM UZAMA OLDU BENDE ŞİMDİLİK..

Son düzenleyen: Moderatör:
olduka ilginç... platesle de vücuda esneme verilip belli oranlarda boy uzattığı yazılıp çizilmişti. aslında duruş bozukluğundan kaynaklanan görüntüler var etrafımızda kitabı ilk kez duydum dikkatimi çekti sende bize deneyimlerini buradan paylaşırsın. inanarak yapılan şeyin gücü bu! .... beyin olaya nasıl baktığınla ilgilenir ve ona göre hormon salgılar. örneğin benim içe dönük duruşumdan dolayı gögüs bölgemdeki kasların daraldığı belli hareketlerle eski formuna açılarak kavuşacağı söylenmişti. ve her gün düzenli bu açma hareketlerni yapıyorum faydasın da gördüm. umarım sende boy ile ilgili bu anlamada fayda sağlarsın. :)

Valla büyük iddia.Eğer gerçekten etkisi olsaydı şimdiye çoktan her yerde duyardık diye düşünüyorum.Ama inşallah doğrudur :)

Valla büyük iddia.Eğer gerçekten etkisi olsaydı şimdiye çoktan her yerde duyardık diye düşünüyorum.Ama inşallah doğrudur :)

ŞİMDİYE KADAR DUYMAMAMIZIN SEBEBİ NE BİLİYOR MUSUN TATLIM ..BEGÜNE KADAR ÇOK SEYİN YAZILIP ÇİZİLMESİ VAAD EDİP YALAN OLAN OLMASI TİCARİ AMACI GÜDÜLMESİ İNSANALARIN DUYGULARIYLE OYNAYIP İSTİSMAR ETMELERİ OKADAR ÇOK KEZ OLDU Kİ BU İNSANLAR ARTIK BOYLE ŞEYLER KONUSUNDA DAHA ARAŞTIRMADAN OKUMADAN YOK İMKANSZ AMA SAHTELARLIK DENİLİYOR..HAKSIZLAR MI EVET KESİNLİKLE HAKLILAR ..İNANIN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM SAÇMA OLMAZ DİYORDUM (GERÇİ DAHA BAŞINDAYIM 7CM UZARSAM ÖYLE ANLATRIM UZUN UZUN ŞİMDLK YARIM CM ) AMA BU EGZERSİZLER CİDDEN BİLİMSEL BEN BÜYÜME PLAKLARININ KAPANDIĞI SÖYLEDİĞİ HALDE DOKTOR ,23 YASINDA Bİ ARKADAS YAPMIS 6 AYDA UZAMIS 6CM BİLMEM NE KADAR DOGRUDUR AMA...BEN KENDİM DENEYİP SİZLERE BİLGİ VERCEĞİM..İNŞ İNŞ FAYDALI OLURRR:nazar:

olduka ilginç... Platesle de vücuda esneme verilip belli oranlarda boy uzattığı yazılıp çizilmişti. Aslında duruş bozukluğundan kaynaklanan görüntüler var etrafımızda kitabı ilk kez duydum dikkatimi çekti sende bize deneyimlerini buradan paylaşırsın. Inanarak yapılan şeyin gücü bu! .... Beyin olaya nasıl baktığınla ilgilenir ve ona göre hormon salgılar. örneğin benim içe dönük duruşumdan dolayı gögüs bölgemdeki kasların daraldığı belli hareketlerle eski formuna açılarak kavuşacağı söylenmişti. Ve her gün düzenli bu açma hareketlerni yapıyorum faydasın da gördüm. Umarım sende boy ile ilgili bu anlamada fayda sağlarsın. :)

egzersizleri kitabı alanlar bilir hap gibi değil mucize beklemek değil hipnoz telkin değil sadece belli başlı büyüme plaklarını hareket geçiren genlerde olması gereken ama çevre şartları ,beslenme gibi faktörlerle uzayamayan insanlar(ki bu herkeste olurmuş yani herkes mutlaka normalde uzaması gereken miktarın altında kalrmış) için plakları hareket geçiren egzersizler..ben egzersizlerin 2.aşamasındayım henüz dediğim gibi 9 gün oldu..allahım nasip eder inşallaahhhh 7 cm. Inanın yalan değil bende sizler gibi bir insanım ne gibi bir amacım olabilir..bu kitabı yazan adam avrupalı imiş zaten gelirleri ona gidiyor olmalı kitabın..sevgiler :54:

:) güldürdün beni :1:..cidden bu boy konusunda ne kadar çektiğimi bilemezsin ..amacım hem kendi boy uzama takibimi burdan sizlerle paylaşmak hemde 1 kişiye bile olsa faydalı olmak ..dediğim gibi isteyen istediğine inanabilir.öptüm

Yardımcı olmak güzel elbette sen bu konuya baya baya vakıf gibisin,ancak bir satıcının bilebileceği kadar.

Hem öpme niye öpüyorsun hiç hoşlanmam:19:

aaaa ben bu konuya yazdım sanıyodum biraz önce :53: böyle bir konun daha vardı galiba bana hiç inandırıcı gelmiyor bunlar reklam amaçlı gibi :34:

yardımcı olmak güzel elbette sen bu konuya baya baya vakıf gibisin,ancak bir satıcının bilebileceği kadar.

Hem öpme niye öpüyorsun hiç hoşlanmam:19:

çok fazla araştırdım ..ve deniyorum ..satıcı kadar asla bilemem ..ama 7cm uzamaya inanmak için önce neyi nasıl naptıgını bilmek ve baya baya vakıf olmak gerek elbette aksi amacsız nedensiz olmaz mı sence de !!
Benim anlmadağım madem inanmıyorsunuz madem sacma geliyor ozaman gül geç yazma ..burda daha önce de bu kitap hakkında konus acılmıstı arastr bak bakalım.onlarda ben kadar bilgili mi ?

inanmıyorsanız okumayın geçin demek olmaz yalnız.
reklamsa bunu adminlerin bilmesi gerekiyor. ayrıca zaten link vermek de yasak.

bir arkadaşımın çocuğu çok kısa boylu ve doktorlar düzenli iğne vuruyor ve şöyle aktarılmış "kasık bölgelerine masaj" hatta zaman zaman orada nohut büyüklüğünde çıkıntılar olur bu büyüme hormonlarının yaptığı birşeydir ve masajla bunu dağıtın demiş.aklıma yıllar önce genç kız iken kasıklamda oluşan ve doktorumun bana kasık fıtğı başlangıcı olabilir dikkat et ve yürüyüşleri azalt deyişi aklıma geldi. ben kasık fıtığı falan değilmişim olsa şimdiya kadar ciddi rahatsızlıklarım olurdu ve adı koyulurdu. şimdi gelelim boy uzatma işine bu çocuk daha 10 yaşında amaaaa yaşı 20 yi geçmiş bir insanın boyunun uzayacağına değil,- az önce de belirttiğim gibi - esneyeceğine ve bu vesile ile duruşunun daha net olacağına olan kanaatim daha yüksek tabi. kitap deneyimlerinizi paylaşırsınız ancak gerçekten bana hala ilginç geliyor umarım anlamlı bir cevap alırsınız. belki de bu bir devrim olur !

çok fazla araştırdım ..ve deniyorum ..satıcı kadar asla bilemem ..ama 7cm uzamaya inanmak için önce neyi nasıl naptıgını bilmek ve baya baya vakıf olmak gerek elbette aksi amacsız nedensiz olmaz mı sence de !!
Benim anlmadağım madem inanmıyorsunuz madem sacma geliyor ozaman gül geç yazma ..burda daha önce de bu kitap hakkında konus acılmıstı arastr bak bakalım.onlarda ben kadar bilgili mi ?

İnanmadığımı belirtmekte bir yorumdur.
Ayrıca satış bilgilerine bu kadar hakimsin madem sadece araştırmak amacın insanlara yardım etmek.Peki bilimsel yönünü de araştırdın mı ?İnsanlara tavsiye ederken doğru ve ya yanlışlarının farkına vararak mı yapıyorsun ? esnersin pilateste esnetir seni daha dik tutar daha esnek olursun duruşunu düzeltir fakat 7 cm 5 cm gibi uçuk uzatır iddaları fazla değil mi?

hee ben boy satıyorum allahım ya :1: Inanmadıysan konumdan çık kimse seni zorla bu konunun içine atmadı ya da kimse sana zorla yorum yazdırtmadı ..byee:32:

Olur mu kafama silah dayadin ya, ondan yorum yaptim. :))

Şey gibi olmuş 4cm değil 5 cm değil 6 cm değil taaaam 7cm size 7 cm boy :27: kampanyayı başlatıyorum :27::27:

Birde bunun bilimsel yönü var :19:

9 gunde yarim cm , 18 gunde bir cm, 180 gunde 10 cm. Iyiymis alsam mi acaba. :27:

Back
X