Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar boş arama ne demek
- Konu Sahibi admim47
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Gizli olabılır belkı o şekilde görunuyorKızlar arama kaydın da çıkan boş arama yazıyor ne demek bu yani numara gözükmüyor boş diyor
Kızlar arama kaydın da çıkan boş arama yazıyor ne demek bu yani numara gözükmüyor boş diyor
arama kaydi yok yada temizlenmis demek
Gizli yazmadı özel numarada yazmıyordu eşimin telinde gördüm arama kaydinda sadece boş yazıyordu numarada ayni şekilde boş yazıyorduGizli olabılır belkı o şekilde görunuyor
- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Allah allah garib pekı baktın mı ismini mi öyle kaydetmıs acaba bir numara varmıydıGizli yazmadı özel numarada yazmıyordu eşimin telinde gördüm arama kaydinda sadece boş yazıyordu numarada ayni şekilde boş yazıyordu
- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Kişi görünüyor normlde direk numara olarak görunur hıc oyle numara öncesınde bos yazısına şahit olmadım merak ettım googleyede baktım da bilgıde bulamadım bende merak ettim şimdi inşallah bilen cıkar yaBaktım canim isimde kayıtlı değil sormadım da kim bu diye ben kendimce merak ettim sadece konuşma süresi ve saat gözüküyor isim ve numara boş yazıyor
İsallah canim balla bende cok merak ettim ilk defa böle bisey gördümKişi görünüyor normlde direk numara olarak görunur hıc oyle numara öncesınde bos yazısına şahit olmadım merak ettım googleyede baktım da bilgıde bulamadım bende merak ettim şimdi inşallah bilen cıkar ya
- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Acaba yeni özellık mı bu güncelleme gelıyor bu ara herkese belkı o telefona özel bi durumsa yanlış birsey yoktır olsa silerdı bence tutmazdı tamaamen telefonla alakalı gıbı gelıyor sen kafan da birşey kurma bı kac saat sonra herkes kalkar cvp verırler bakabılırsen ıcın rahat etsın wpden kontrl sagla onun telefona kaydet kişi resmî görunur ama alabılırsen riske de girmeİsallah canim balla bende cok merak ettim ilk defa böle bisey gördüm
- 23 Ocak 2016
- 32.917
- 49.307
- 598
- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Yeni özellıktır belkı bende kayıt şekli olabr dıye dusunmustum ama kayıtlı degıl arajtırdım yok hala da bakıyorum bulamadım aşırı kafama taktım merak ettım bir kere artık bulmam lazım cvpıİlk defa duydum numara yeri nasıl boş yazıyor yahu mümkün değil
- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.361
- 268
Kendi kendini sahte arama yapabilir,buna benzer bir şeyse engellenmiş bir numara ya da telefonun otomatik engellediği aramalardir.( Yurt disi-dolandirici)Kızlar arama kaydın da çıkan boş arama yazıyor ne demek bu yani numara gözükmüyor boş diyor
- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.361
- 268
Arama Filtreleme özelliği, spam aramaları algılar. Bunun için, arayanın neler söylediğine veya arayan numaranın Google'ın bilinen spam ve otomatik çağrı yapanlar veritabanında yer alıp almadığına bakar. Spam olarak algılanan arama size haber verilmeden reddedilir.Kızlar arama kaydın da çıkan boş arama yazıyor ne demek bu yani numara gözükmüyor boş diyor
- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Kendi kendini sahte arama yapabilir,buna benzer bir şeyse engellenmiş bir numara ya da telefonun otomatik engellediği aramalardir.( Yurt disi-dolandirici)
ama konulmuş numara ve konusma dakıkası var oyle olsa konuşulma olmazdı ama yurtdısı olsa anlar ztn numaradan bellı olur çözemedım gece gece suan buna taktım vallah inşallah bilen cıkar yaArama Filtreleme özelliği, spam aramaları algılar. Bunun için, arayanın neler söylediğine veya arayan numaranın Google'ın bilinen spam ve otomatik çağrı yapanlar veritabanında yer alıp almadığına bakar. Spam olarak algılanan arama size haber verilmeden reddedilir.
- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.726
- 78
- 45
Numara varsa kendisi rehbere “boş” diye kaydetmiş olamaz mı?ama konulmuş numara ve konusma dakıkası var oyle olsa konuşulma olmazdı ama yurtdısı olsa anlar ztn numaradan bellı olur çözemedım gece gece suan buna taktım vallah inşallah bilen cıkar ya
- 16 Mayıs 2024
- 1.043
- 328
- 38
Bende onu dedım ama yok dedıNumara varsa kendisi rehbere “boş” diye kaydetmiş olamaz mı?
- 23 Ocak 2016
- 32.917
- 49.307
- 598
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.314
- 198