• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boş arama ne demek

admim47

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
121
41
28
30
Kızlar arama kaydın da çıkan boş arama yazıyor ne demek bu yani numara gözükmüyor boş diyor

Baktım canim isimde kayıtlı değil sormadım da kim bu diye ben kendimce merak ettim sadece konuşma süresi ve saat gözüküyor isim ve numara boş yazıyor

Baktım canim isimde kayıtlı değil sormadım da kim bu diye ben kendimce merak ettim sadece konuşma süresi ve saat gözüküyor isim ve numara boş yazıyor
Kişi görünüyor normlde direk numara olarak görunur hıc oyle numara öncesınde bos yazısına şahit olmadım merak ettım googleyede baktım da bilgıde bulamadım bende merak ettim şimdi inşallah bilen cıkar ya

Kişi görünüyor normlde direk numara olarak görunur hıc oyle numara öncesınde bos yazısına şahit olmadım merak ettım googleyede baktım da bilgıde bulamadım bende merak ettim şimdi inşallah bilen cıkar ya
İsallah canim balla bende cok merak ettim ilk defa böle bisey gördüm

İsallah canim balla bende cok merak ettim ilk defa böle bisey gördüm
Acaba yeni özellık mı bu güncelleme gelıyor bu ara herkese belkı o telefona özel bi durumsa yanlış birsey yoktır olsa silerdı bence tutmazdı tamaamen telefonla alakalı gıbı gelıyor sen kafan da birşey kurma bı kac saat sonra herkes kalkar cvp verırler bakabılırsen ıcın rahat etsın wpden kontrl sagla onun telefona kaydet kişi resmî görunur ama alabılırsen riske de girme

İlk defa duydum numara yeri nasıl boş yazıyor yahu mümkün değil
Yeni özellıktır belkı bende kayıt şekli olabr dıye dusunmustum ama kayıtlı degıl arajtırdım yok hala da bakıyorum bulamadım aşırı kafama taktım merak ettım bir kere artık bulmam lazım cvpı

Kızlar arama kaydın da çıkan boş arama yazıyor ne demek bu yani numara gözükmüyor boş diyor
Kendi kendini sahte arama yapabilir,🚫buna benzer bir şeyse engellenmiş bir numara ya da telefonun otomatik engellediği aramalardir.( Yurt disi-dolandirici)

Arama Filtreleme özelliği, spam aramaları algılar. Bunun için, arayanın neler söylediğine veya arayan numaranın Google'ın bilinen spam ve otomatik çağrı yapanlar veritabanında yer alıp almadığına bakar. Spam olarak algılanan arama size haber verilmeden reddedilir.

Kendi kendini sahte arama yapabilir,🚫buna benzer bir şeyse engellenmiş bir numara ya da telefonun otomatik engellediği aramalardir.( Yurt disi-dolandirici)

Arama Filtreleme özelliği, spam aramaları algılar. Bunun için, arayanın neler söylediğine veya arayan numaranın Google'ın bilinen spam ve otomatik çağrı yapanlar veritabanında yer alıp almadığına bakar. Spam olarak algılanan arama size haber verilmeden reddedilir.
ama konulmuş numara ve konusma dakıkası var oyle olsa konuşulma olmazdı ama yurtdısı olsa anlar ztn numaradan bellı olur çözemedım gece gece suan buna taktım vallah inşallah bilen cıkar ya

ama konulmuş numara ve konusma dakıkası var oyle olsa konuşulma olmazdı ama yurtdısı olsa anlar ztn numaradan bellı olur çözemedım gece gece suan buna taktım vallah inşallah bilen cıkar ya
Numara varsa kendisi rehbere “boş” diye kaydetmiş olamaz mı?

Evet kızlar eşimi geçe gizli numaradan bende çaldırdım direk boş arama yazdı direk yanı gizli numara ile konuştuğu belki oldu

Back
X