ilaç vermediki hiçbiri.ols akullanırdım...sibelacım adetimin üzerinden yaklaşık 1 hafta falan geçmiştiki yaptım 2-3 gün sonra tekrar yaptım..negatifi hepsi..negatifi görüncede moralim bozuldu bida yapmadım..[/Q
canım bazen idrarda çıkmaz,ama belirtin felan varmı yani şüpheleniyormusun gebelikten,eğer şüphen varsa bir kan testi yaptır hemen,kafan rahat olur,en azından çaresine bakarsın.Bence emin olmadan çay felan içme ya bebek varsa zarar verirsin,
Bak kan testini yap eğer gebe değilsen incir kürünü uygula,ben çok faydasını gördüm adetim benimde çok düzensiz 40-50 günde olduğumu bilirim,incir kürünü yaparken adetim hiç aksamadı üstelik hamilede kaldım ama düşük yaptım.
bide canım incir kürünü ayrıntısıyla yazarmıısın??
amin bitanem amin..bgn eve giderken nöbetçi bi eczane bulayımda bi test daha alayım..biliorum negatif çıkıcak ama napım....[/QUOT
canım kan yaptırabilsen çok iyi olur,kesin emin olurdun,
profiline baktımda yaşadığımız şehir hariç herşey benim bilgilerimle aynıkaydirigubbakcemile3
amin bitanem amin..bgn eve giderken nöbetçi bi eczane bulayımda bi test daha alayım..biliorum negatif çıkıcak ama napım....[/QUOT
canım kan yaptırabilsen çok iyi olur,kesin emin olurdun,
profiline baktımda yaşadığımız şehir hariç herşey benim bilgilerimle aynıkaydirigubbakcemile3
aa gerçekten ölemiş canım..ya baksana ben kan aldırmaktan çok korkuorum o şırınganın giriş anı bile beni delirtio..valla tüylerim diken diken oldu şimdi...bide çalışıorumya..ayyy bahanelerim hazır hemen..yaaa ben çok korkuorum iğneden:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?