• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bişiler söyleyin lütfen...aklım çok karışık...

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
benimde adetlerim düzensiz oluodu arkadaşlar...şubat ayında sarçoğlunun dediği gibi yapıp soğankürüne başladım şubatın 19und aküre başladım ve 24ümde adet oldum tam 5 gün sürdü.. şubattan öncede hep düzensiz olurdum zaten..nese mart ayında hiç adet olmadım..nisanın 23ündeyiz hala tık yok bende acaba hamilemiyim die baktım ama 3 defa test yaptım üçüde negatif ama ona ragmen bende bir başdönmesidir gidio..dengemi bile kaybedip oturmk zorunda kalıorum...soğan kürüne bunda n 1 hafta önce tekrar başlamıştım ama adet olamadım..şimdi yine bu sitedeki bi arkadaşın önerisi üzerine civanperçemli çay aldım onu denicem..ha bu arada ben doktora gittim tabi...martın 15i falan gibi gittim.doktor bana pco oldugumu ama çokk ileri derecede olmadıgımı söyledi ve ilaç falan biş yazmadı..2 doktora gttim ikiside böle dedi...önceden hiç böle olmamıştım kıslar..yani 1 ay adet olmadığım hiç olmadı..bu ayda olmazsam 2 ay olcak nerdeyse...çok üsülüorum vede çok aklıma takılıo..ya lütfen bişiler söyleyin kızlarr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sıkıntıdandır diyecektim ama polistik over varmış..ondandır büyük ihtimal..ilaç vermişse onu kullan..tehlikeli

canım adetin geçtikten kaç gün sonra yaptın testi,idrarda hemen çıkmıyor en az 1 hafta 10 gün beklemen lazım.

ilaç vermediki hiçbiri.ols akullanırdım...sibelacım adetimin üzerinden yaklaşık 1 hafta falan geçmiştiki yaptım 2-3 gün sonra tekrar yaptım..negatifi hepsi..negatifi görüncede moralim bozuldu bida yapmadım..

Canım çok geçmiş olsun.
Çok fazla üzme kendini.ıyi bir Dr araştır ve ümidini kaybetme.

ilaç vermediki hiçbiri.ols akullanırdım...sibelacım adetimin üzerinden yaklaşık 1 hafta falan geçmiştiki yaptım 2-3 gün sonra tekrar yaptım..negatifi hepsi..negatifi görüncede moralim bozuldu bida yapmadım..[/Q

canım bazen idrarda çıkmaz,ama belirtin felan varmı yani şüpheleniyormusun gebelikten,eğer şüphen varsa bir kan testi yaptır hemen,kafan rahat olur,en azından çaresine bakarsın.Bence emin olmadan çay felan içme ya bebek varsa zarar verirsin,

Bak kan testini yap eğer gebe değilsen incir kürünü uygula,ben çok faydasını gördüm adetim benimde çok düzensiz 40-50 günde olduğumu bilirim,incir kürünü yaparken adetim hiç aksamadı üstelik hamilede kaldım ama düşük yaptım.

şüphem yok aslında başdönmesi dışında herhangi bişi yok..yani nebiilim mide bulanması falan gibi...bi gebelik testi daha yapıcam eger bundada negatif çıkarsa hamile diilimdir kesin dimi,..yani doktora gitmeme kan tahlili yaptırmama gerek varmı??

bide canım incir kürünü ayrıntısıyla yazarmıısın??

canım adetin bittikten sonra 8-9 adet kuru inciri 2,5 bardak kaynamakta olan suyun içine parçalayarak at 7-8 dakika kaynat,eğer yumurtanda çatlama problemi varsa taze 1 adet havucu içine doğra onuda 3-4 dk kaynat,ılıdıktan sonra yarısını sabah kahvaltıdan 1 saat sonra,diğer yarısınıda öğlen yemeğinden 1 saat sonra iç.
Ben internetten baktığımda değişik tariflere rastladım,bi yerde de aynı tarif 20 dk kaynat diyor ben son yaptığım kürde 7-8 dk kaynattım,akşam sabah aç karnına içtim,faydası var inşallah sanada faydası olur canım.

amin bitanem amin..bgn eve giderken nöbetçi bi eczane bulayımda bi test daha alayım..biliorum negatif çıkıcak ama napım....

amin bitanem amin..bgn eve giderken nöbetçi bi eczane bulayımda bi test daha alayım..biliorum negatif çıkıcak ama napım....[/QUOT

canım kan yaptırabilsen çok iyi olur,kesin emin olurdun,
profiline baktımda yaşadığımız şehir hariç herşey benim bilgilerimle aynıkaydirigubbakcemile3

amin bitanem amin..bgn eve giderken nöbetçi bi eczane bulayımda bi test daha alayım..biliorum negatif çıkıcak ama napım....[/QUOT

canım kan yaptırabilsen çok iyi olur,kesin emin olurdun,
profiline baktımda yaşadığımız şehir hariç herşey benim bilgilerimle aynıkaydirigubbakcemile3

aa gerçekten ölemiş canım..ya baksana ben kan aldırmaktan çok korkuorum o şırınganın giriş anı bile beni delirtio..valla tüylerim diken diken oldu şimdi...bide çalışıorumya..ayyy bahanelerim hazır hemen..yaaa ben çok korkuorum iğneden:çok üzgünüm:

ee canım benim sen iğneden korkarsan yarınlarda hamile kaldığınde ne yapacaksın be yaww:teselli:
hiçbişey olmuyor korkma ben çok verdim ben bakmıyorum iğneye sende bakma, hamile kalınca bi sürü kan vereceksin şimdiden alış bence,hem sağlıklı bebişlerimiz olsunda kanımızı da veririz,iğnede oluruz ne yapalım:1hug:

canım ben laborantım ve kan aldığım hasta sayısını hatırlamıyorum yanı çok çok fazla kesınlıkle korkma rahat ol psikolojik olarak kendını hazırla 1dak lık bışey

Back
X