Merhaba arkadaşlar,ben 28 aralıkta ilk denememiz olan dondurulmuş tek embriyo transferimi oldum;transferin 6.günü değerim 23dü,bugünde gerçek kan verme günüm yani 11.gün merkezimize gittik ve malesef sonucum 46yani 5 günde anca 2 kat artmışherşeyin hayırlısı yinede çok ağladım insan üzülüyor elde değil ama hala içimde minicik bir ümit var ptesi bakılacak hiç aranızda yada çevrenizde böyle azıcık artış olan varmı?normalde 2 günde 2 kat artması gerekmiş sanırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir bakarmısınız beta değeri:(
- Konu Sahibi miyasl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Evet öyleymiş canım kesin kimyasal o zamanMalesef 2 gunde en az 2 kat artması gerekiyor.
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Hic umudu yokken dogal gebe kalan arkadaslar var. Insallah tez zamanda müjdelenirsiniz.Evet öyleymiş canım kesin kimyasal o zaman
İnşallahh isteyen herkes müjdesini alsınHic umudu yokken dogal gebe kalan arkadaslar var. Insallah tez zamanda müjdelenirsiniz.
Merhaba canım Allahim en hayırlı sonuçları yasamayi nasip etsin inşallah kimyasal değildir dualarım seninle senin kaçıncı gün embiriyosuydu canım kalitesini biliyormusun tüp bebekte bu tür ihtimallerler çok düşük diye biliyordum ama Buara hep kime baksam hep kimyasal olmuş diyor oda korkutmaya başlıyor beniMerhaba arkadaşlar,ben 28 aralıkta ilk denememiz olan dondurulmuş tek embriyo transferimi oldum;transferin 6.günü değerim 23dü,bugünde gerçek kan verme günüm yani 11.gün merkezimize gittik ve malesef sonucum 46yani 5 günde anca 2 kat artmışherşeyin hayırlısı yinede çok ağladım insan üzülüyor elde değil ama hala içimde minicik bir ümit var ptesi bakılacak hiç aranızda yada çevrenizde böyle azıcık artış olan varmı?normalde 2 günde 2 kat artması gerekmiş sanırım
Merhabalar canım öncelikle aminn ama inan açıkçası tamamen kimyasal olduğuna inandım çünkü sürekli araştırmama rağmen 6.gün 24 olup 11.gün 46 gibi aşırı az artışa rastlamadım ama yinede tabi inşallah mucize olurMerhaba canım Allahim en hayırlı sonuçları yasamayi nasip etsin inşallah kimyasal değildir dualarım seninle senin kaçıncı gün embiriyosuydu canım kalitesini biliyormusun tüp bebekte bu tür ihtimallerler çok düşük diye biliyordum ama Buara hep kime baksam hep kimyasal olmuş diyor oda korkutmaya başlıyor beni
Aynen bende senin gibi son bir haftadır o kadar çok kimyasal gördümki geriye dönük sayfalarda vs demekki oluyor
5.güne kadar 7 embriyom gelmişti sonrada 28 aralık dondurulmuş transferdi,emriyo en üst kaliteydişimdi ilk denemede böyle bişey yaşadığımız için gen testine gidecek embriyolar,ne diyim Allahım hepimizi mucizemize kavuştursun
- 30 Mart 2009
- 14.444
- 1
- 64.788
- 1.123
Soyle bi ihtimal var, eger catlatma ignesi olduysaniz onun etkisiyle erken donemde yuksek cikan deger kendiliginden dusup sonradan gebelik olusup yeniden yukselise geciyor. Dondurulmus dediginiz icin catlatma ignesi vurulmadiginizi varsayiyorum, kimyasal gebelik bence de o yuzden ama bir ihtimal igne olduysaniz umidinizi kaybetmeyinMerhaba arkadaşlar,ben 28 aralıkta ilk denememiz olan dondurulmuş tek embriyo transferimi oldum;transferin 6.günü değerim 23dü,bugünde gerçek kan verme günüm yani 11.gün merkezimize gittik ve malesef sonucum 46yani 5 günde anca 2 kat artmışherşeyin hayırlısı yinede çok ağladım insan üzülüyor elde değil ama hala içimde minicik bir ümit var ptesi bakılacak hiç aranızda yada çevrenizde böyle azıcık artış olan varmı?normalde 2 günde 2 kat artması gerekmiş sanırım
Yok olmadım sadece yumurta toplamadan önce bir iğne olmuştum gece o kadarhayırlısı tabi insan çok üzülüyormuş çok ağladım ama bugün daha iyiyim yolun başındayız vakti değilmiş nasip değilmiş diye kendimi teselli ediyorum inşallah ikincide mucizemiz gelir bizim ve isteyen herkesinSoyle bi ihtimal var, eger catlatma ignesi olduysaniz onun etkisiyle erken donemde yuksek cikan deger kendiliginden dusup sonradan gebelik olusup yeniden yukselise geciyor. Dondurulmus dediginiz icin catlatma ignesi vurulmadiginizi varsayiyorum, kimyasal gebelik bence de o yuzden ama bir ihtimal igne olduysaniz umidinizi kaybetmeyin
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Nasip diyelim artık demekki boyle olacağı varmış Allah'ın vardır bildiği elbet, üzülme canım tanımadığın insanlar bile senin için duada bulunuyor bu bile nekadar güzel inanıyorum sonucu güzel olacak en hayırlı vakitte Allah'ım nasip eder inşallah benimde aynı 5. Gün 6tane iyi kalitede zaten bu iyi kalitede çok sayıda olması insanı umutlandiryor ama doktor demişti kalitesine güvenme bazen en kalitesiz olan bile iyi çıkıyor diye en kalitelinin genininde sıkıntı çıkabiliyor demisti herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor bu süreçte , genetiktege kaç tane yolladiniz nekadar sürede belli oluyormuşMerhabalar canım öncelikle aminn ama inan açıkçası tamamen kimyasal olduğuna inandım çünkü sürekli araştırmama rağmen 6.gün 24 olup 11.gün 46 gibi aşırı az artışa rastlamadım ama yinede tabi inşallah mucize olur
Aynen bende senin gibi son bir haftadır o kadar çok kimyasal gördümki geriye dönük sayfalarda vs demekki oluyor
5.güne kadar 7 embriyom gelmişti sonrada 28 aralık dondurulmuş transferdi,emriyo en üst kaliteydişimdi ilk denemede böyle bişey yaşadığımız için gen testine gidecek embriyolar,ne diyim Allahım hepimizi mucizemize kavuştursun
inşallahKimyasal gebelik oluşmuş, bi sonraki denemede tutar inşallah
Canım ne güzel yazmışsın moral oldu biraz aynen öyle inan kendime ederken burada ve dışarıda isteyen herkese dua ediyorumevet kaliteli olması umutlandırıyor ama işte olabiliyormuş demek ki böyledesen yine içini ferah tut bak ne kadar pozitif olanda var sağlıklı inşallah senin bebişinde çok sağlıklı olacak hiç aklına getirme kimyasal falanbiz pazartesi doktorumla konuşacağız kaç tane yollanacak süreç nasıl oluyor vs,size tüm ayrıntıları yazarım kuzumNasip diyelim artık demekki boyle olacağı varmış Allah'ın vardır bildiği elbet, üzülme canım tanımadığın insanlar bile senin için duada bulunuyor bu bile nekadar güzel inanıyorum sonucu güzel olacak en hayırlı vakitte Allah'ım nasip eder inşallah benimde aynı 5. Gün 6tane iyi kalitede zaten bu iyi kalitede çok sayıda olması insanı umutlandiryor ama doktor demişti kalitesine güvenme bazen en kalitesiz olan bile iyi çıkıyor diye en kalitelinin genininde sıkıntı çıkabiliyor demisti herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor bu süreçte , genetiktege kaç tane yolladiniz nekadar sürede belli oluyormuş
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Ben kimyasal gebelik yaşadım, 1 düşük yaptım 2 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Genetik test yaptırdık temiz çıktı. Sonra 2.transferimde oğluma hamile kaldım.Arkadaşlar bugün doktordaydık ve kimyasal gebelik olduğu netleşti,şimdi genetik tedti yaptırağız kanda hiç kimyasal gebelik geçirip genetik testi temiz çıkan varmı?yada genetik sorun çıktığında nasıl bir tedavi oluyor tam olarak?
Allah bağışlasın canımİçim rahatladı okuyunca fakat aklıma takılan bir soru var;genetik temiz çıktığına göre ki inşallah bizimkide temiz çıkarKimsyasal gebeliğe herhangi bir sebep gösterdiler mi?Ben kimyasal gebelik yaşadım, 1 düşük yaptım 2 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Genetik test yaptırdık temiz çıktı. Sonra 2.transferimde oğluma hamile kaldım.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Hayır bi sebep yok denildi. Ben düşük yaptığım bebeğimi patolojiyede gönderdim o temiz çıktı, peşine kimyasal gebelik oldu, genetik testler temiz çıktı. Oğlumda sorunsuz bi hamilelik yaşadım çok şükür sağlıkla doğdu. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.Allah bağışlasın canımİçim rahatladı okuyunca fakat aklıma takılan bir soru var;genetik temiz çıktığına göre ki inşallah bizimkide temiz çıkarKimsyasal gebeliğe herhangi bir sebep gösterdiler mi?
Çok şükür canım aminHayır bi sebep yok denildi. Ben düşük yaptığım bebeğimi patolojiyede gönderdim o temiz çıktı, peşine kimyasal gebelik oldu, genetik testler temiz çıktı. Oğlumda sorunsuz bi hamilelik yaşadım çok şükür sağlıkla doğdu. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Bizde ptesi testleri yaptıracağız inşallah hayırlı sonuçlar alırız yazarım buraya
- 16 Mart 2019
- 970
- 402
- 103
Canım üzülme benim de tüp bebekte yumurtalarım boş çıkıyordu dolu çıkarsa döllenmiyordu kimyasal gebelik yaşadım en son doktorum Kıbrıs’tan başkasının yumurtasını almamı bile söyledi ama olduMerhabalar canım öncelikle aminn ama inan açıkçası tamamen kimyasal olduğuna inandım çünkü sürekli araştırmama rağmen 6.gün 24 olup 11.gün 46 gibi aşırı az artışa rastlamadım ama yinede tabi inşallah mucize olur
Ayrıca rahim filmi çekilmiş miydi rahim şekil bozukluğu falan da kimyasal gebeliğe sebep oluyor benim şekil bozukluğu varmış mesela ondan düşmüş ameliyat oldum düzeldi
Rahim filmi çekildi en başta sorun gözükmüyordu,şimdi genetik testleri yaptırdık sonuç bekliyoruzCanım üzülme benim de tüp bebekte yumurtalarım boş çıkıyordu dolu çıkarsa döllenmiyordu kimyasal gebelik yaşadım en son doktorum Kıbrıs’tan başkasının yumurtasını almamı bile söyledi ama oldu
Ayrıca rahim filmi çekilmiş miydi rahim şekil bozukluğu falan da kimyasal gebeliğe sebep oluyor benim şekil bozukluğu varmış mesela ondan düşmüş ameliyat oldum düzeldi
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah canım sende