benim bi problemim war we artk işi içinen çıkamıyorum ocak ayında korunmayı bıraktık 3 yıldır ewliyim we eşim korundu ocak ayına kadar ilaç kullanmadım 28 günde bir adet olurken adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra 31 güne çıktı 14 ocak 16 şubat 18 mart 19 nisan we bu ay 20 sinde olmam gerekiyordu ama hala olmadım test yaptım negatif 35 gün geçti acaba yumurtlamamı olmuyor bende 2 ay önce muayne olduğumda doktorum çok sağlılısı ilaç werme gereği bile duymuyorum demişti ama şimdi ne oluyor ban adet belirtilerimi yaşadım kasık ağrısı we bel ağrısı olarak ama siwilcelenme tatlı yeme isteği göğüslerde hassaslık olmadı ama şimdi hiç belirtim yok adette yok bebekte yok test negaif çıktı (( allak bullak oldum benim yaşadıklarımı yaşayan warmı bebek yoksa neden adet olmuyrum? eğer bebek warsa neden negaif çıkıyor bana yardım edin lütfennn :a015:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bilgilerinize ihtiyacım var :(
- Konu Sahibi AYCA59
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inşallah öyledir canım 2 gün öncesine kadar kasık batmalarım wardı belimde ağrıda wardı ha oldum olucam derken ağrılar batmalarda bitti adetsiz be bebeksiz ortada belirsiz kala kaldım
aynen bende öyleyim.salıdan beri ağrım sancım vardı.bugün olmadı.perşembe test yaptım negatif.adetim 2 gün geçti.bebek yoksa adet olayım bari.adet olamamak daha çok etkileyecek beni. çarşamba perşembe doktora gitcem adet olmazsam.
benim bi problemim war we artk işi içinen çıkamıyorum ocak ayında korunmayı bıraktık 3 yıldır ewliyim we eşim korundu ocak ayına kadar ilaç kullanmadım 28 günde bir adet olurken adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra 31 güne çıktı 14 ocak 16 şubat 18 mart 19 nisan we bu ay 20 sinde olmam gerekiyordu ama hala olmadım test yaptım negatif 35 gün geçti acaba yumurtlamamı olmuyor bende 2 ay önce muayne olduğumda doktorum çok sağlılısı ilaç werme gereği bile duymuyorum demişti ama şimdi ne oluyor ban adet belirtilerimi yaşadım kasık ağrısı we bel ağrısı olarak ama siwilcelenme tatlı yeme isteği göğüslerde hassaslık olmadı ama şimdi hiç belirtim yok adette yok bebekte yok test negaif çıktı (( allak bullak oldum benim yaşadıklarımı yaşayan warmı bebek yoksa neden adet olmuyrum? eğer bebek warsa neden negaif çıkıyor bana yardım edin lütfennn :a015:
cnm senınle aynı durumu yaşıyorum tıpa tıpı bu kadar benzerlık olur ama ben test yapmaya korkuyorum çünkü varsa bile daha çok erken ya çıkmaz yada silik çıkar beklemekten başka çaremız yok inş. hamişizdir cnm.. bugun 4 günüm geçti..
canımmm seni gördüğüm içi çok sewindimmmmm bu berbat günlerimde seni yeniden görmek çok mutlu etti beni ya başıma gelenler ne benm bu böyle artık hastaneye de gitmeye utanıyorum heray hüsran benim bu yaşadığım ne çözebilmiş deilim canım bi doktor arkadaşımla konuştum eğer bir hafta içinde adet olmazsan we gebelikte olmazsa yumurtlamanda problem war demektir dedi adet oluam diye beklerken bu kahwerengi leke çıktı başıma kasıklarımda hafif bi ağrı war kahwerengi lekede az cık pedime baktım şidmi artış olmamış ne şimdi bu senin fiktin nedir canım
canım bence kan testi yap en geçerli sonuç o çünkü
CANIM SÖKÜLMEYE BAŞLADIM SANIRIM BU SABAH bebek yokmuş ama neden ben bu kadar geç adet olmaya başladımkafamçokkarıştı