Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Kızlar bi bakar mısınız? 🙏
- Konu Sahibi Mavio6
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hangi markayı önerirsiniz?Hepsi kabloyu takıp çalışıyor zaten (kablosuz kullanıma sahip olanlar da var ama onların da kablosu var) ama atış sayısı olmayan, yani sınırsız atışlı yok. Ama zaten sınırsız atışa ihtiyacınız da yok. Benim 2.seansta bile gözle görülür azalma vardı
Bende Philips var 921 modeli, bi düşük modeli yani. Bi üst modelinde (951 miydi hatırlayamadım) daha yüksek bi başarı oranı vadediyor, kablosuz kullanma özelliği var (ama atışlar arasındaki süre uzuyor). Bir de koyu tenliyseniz 921 işe yaramıyor arkadaşım kullanamadı maalesef. Onun dışında ben memnunum Philipsten. Buradan bi arkadaş Xiaomi kullanmıştı hiç memnun kalmadı ama çok memnun kalanlar da var (inface modelin adı)Hangi markayı önerirsiniz?
Çok teşekkür ederimBende Philips var 921 modeli, bi düşük modeli yani. Bi üst modelinde (951 miydi hatırlayamadım) daha yüksek bi başarı oranı vadediyor, kablosuz kullanma özelliği var (ama atışlar arasındaki süre uzuyor). Bir de koyu tenliyseniz 921 işe yaramıyor arkadaşım kullanamadı maalesef. Onun dışında ben memnunum Philipsten. Buradan bi arkadaş Xiaomi kullanmıştı hiç memnun kalmadı ama çok memnun kalanlar da var (inface modelin adı)
Merhabalar bende şuan cihaz arayışındayım 8 yıllık bi lazer geçmişim var 2 hamilelk doğum faln baya ara verdm ama lazerden baya faydasısınıda gördüm artık evde kendi cihazımla devam etmek istiyorum phlips lumea advented iki başlıklı olan cihazı almayı düşünüyorjm sizce nasıl kullanmı memnun kaldınız mı detaylı bilgilendirirmisinizHepsi kabloyu takıp çalışıyor zaten (kablosuz kullanıma sahip olanlar da var ama onların da kablosu var) ama atış sayısı olmayan, yani sınırsız atışlı yok. Ama zaten sınırsız atışa ihtiyacınız da yok. Benim 2.seansta bile gözle görülür azalma vardı
Selamlarrr. Ben memnun kaldım, sizin düşündüğünüz benimkinin bi üst modeli sanırım. Ama mesela son seansları mecburen kaçırdım, koltuk altım çok azalmıştı şu an eskisinden hallice çıkıyor. Bacaklarım seyrek ama yine de yavaş diyemem seyrek olanlar çıkmıyor sadece. O yüzden iyi kötü diyemem şu an çünkü düzenli kullanamadım kullandığım sürede iyiydi sadeceMerhabalar bende şuan cihaz arayışındayım 8 yıllık bi lazer geçmişim var 2 hamilelk doğum faln baya ara verdm ama lazerden baya faydasısınıda gördüm artık evde kendi cihazımla devam etmek istiyorum phlips lumea advented iki başlıklı olan cihazı almayı düşünüyorjm sizce nasıl kullanmı memnun kaldınız mı detaylı bilgilendirirmisiniz
Öylemii.. şuan indirimde benimde seyrek tüylerim bar onun için güzellk merkezine gitmek istemiyorum evde gördükçe atış yaparım diyorum kökündem almaktansa daha kalıc olur diye düşünüyorumSelamlarrr. Ben memnun kaldım, sizin düşündüğünüz benimkinin bi üst modeli sanırım. Ama mesela son seansları mecburen kaçırdım, koltuk altım çok azalmıştı şu an eskisinden hallice çıkıyor. Bacaklarım seyrek ama yine de yavaş diyemem seyrek olanlar çıkmıyor sadece. O yüzden iyi kötü diyemem şu an çünkü düzenli kullanamadım kullandığım sürede iyiydi sadece
Merhabalar görünce sormak istedim bende sizle aynı ürünü kullandım fakat etki göremedim dökülme göremedim uzatmayı sevmediğimden hemen aldığımdan olabilir sizler öncesinde ne ile alıyordunuz tüylerinizi ve dökülme görmek için ne sıklıkla yapmaya başlamıştınız aydınlatırsanız sevinirim en azından bende uygulamış olurum :)Selamlarrr. Ben memnun kaldım, sizin düşündüğünüz benimkinin bi üst modeli sanırım. Ama mesela son seansları mecburen kaçırdım, koltuk altım çok azalmıştı şu an eskisinden hallice çıkıyor. Bacaklarım seyrek ama yine de yavaş diyemem seyrek olanlar çıkmıyor sadece. O yüzden iyi kötü diyemem şu an çünkü düzenli kullanamadım kullandığım sürede iyiydi sadece
Selamlarr. Jiletle alıyordum ben, uygulamanın önerdiği sürede aldım kıştı zaten çok sorun yaşamadım, 2 haftada 1'di yanlış hatırlamıyorsam. Ufak ufak kış bitmeye başladıkça haftada 1 yapayım dedim ama sonra üşenip bıraktımMerhabalar görünce sormak istedim bende sizle aynı ürünü kullandım fakat etki göremedim dökülme göremedim uzatmayı sevmediğimden hemen aldığımdan olabilir sizler öncesinde ne ile alıyordunuz tüylerinizi ve dökülme görmek için ne sıklıkla yapmaya başlamıştınız aydınlatırsanız sevinirim en azından bende uygulamış olurum :)
Merhabalar görünce sormak istedim bende sizle aynı ürünü kullandım fakat etki göremedim dökülme göremedim uzatmayı sevmediğimden hemen aldığımdan olabilir sizler öncesinde ne ile alıyordunuz tüylerinizi ve dökülme görmek için ne sıklıkla yapmaya başlamıştınız aydınlatırsanız sevinirim en azından bende uygulamış olurum :)Selamlarrr. Ben memnun kaldım, sizin düşündüğünüz benimkinin bi üst modeli sanırım. Ama mesela son seansları mecburen kaçırdım, koltuk altım çok azalmıştı şu an eskisinden hallice çıkıyor. Bacaklarım seyrek ama yine de yavaş diyemem seyrek olanlar çıkmıyor sadece. O yüzden iyi kötü diyemem şu an çünkü düzenli kullanamadım kullandığım sürede iyiydi sadece
Selamlarr. Jiletle alıyordum ben, uygulamanın önerdiği sürede aldım kıştı zaten çok sorun yaşamadım, 2 haftada 1'di yanlış hatırlamıyorsam. Ufak ufak kış bitmeye başladıkça haftada 1 yapayım dedim ama sonra üşenip bıraktım
2 haftada 1 yaptığınızda jiletle aldığım için benim 2 günde kökler uzun uzun çıkıyor sizde o sıra dökülme görebildiniz mi vücudunuz daSelamlarr. Jiletle alıyordum ben, uygulamanın önerdiği sürede aldım kıştı zaten çok sorun yaşamadım, 2 haftada 1'di yanlış hatırlamıyorsam. Ufak ufak kış bitmeye başladıkça haftada 1 yapayım dedim ama sonra üşenip bıraktım
Evet evet bende yer yer kelleşmeler başlamıştı, kalan yerlerde de uzama yavaşlamıştı. Bacağımın bazı yerlerinde hiç çıkmıyordu mesela, koltuk altı jiletle alınmasına rağmen 2 haftada belki anca çıkıyordu. Kıl yapısıyla alakalıdır belkiMerhabalar görünce sormak istedim bende sizle aynı ürünü kullandım fakat etki göremedim dökülme göremedim uzatmayı sevmediğimden hemen aldığımdan olabilir sizler öncesinde ne ile alıyordunuz tüylerinizi ve dökülme görmek için ne sıklıkla yapmaya başlamıştınız aydınlatırsanız sevinirim en azından bende uygulamış olurum :)
2 haftada 1 yaptığınızda jiletle aldığım için benim 2 günde kökler uzun uzun çıkıyor sizde o sıra dökülme görebildiniz mi vücudunuz da
Olabilir ever ama ben bi Özen gösterim genede 2 haftada bir denim bakalımEvet evet bende yer yer kelleşmeler başlamıştı, kalan yerlerde de uzama yavaşlamıştı. Bacağımın bazı yerlerinde hiç çıkmıyordu mesela, koltuk altı jiletle alınmasına rağmen 2 haftada belki anca çıkıyordu. Kıl yapısıyla alakalıdır belki