• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende doğurdum

canım tebrik edioyrum merak etmiştim bend esnei ne yaptı bu kadın diye rabbim saglıklı sıhhatli uzun ömürlü olmasını nasipe tsin inşaallah amin bize de dua et

arkadaşım çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle ebnde seni merak ediyordum aklım sendeydidoğumun nasıl oldu bebiş kaç kilo boyu ne kadar bizi bilgilendirirmisin benim haftaya kırkım çıkacak yani erken doğum oldu canım kendine ve küçük meleğine iyi bak

bebişini kucağına alan alana:teytey: allah bozmasın:nazar: tebrikler tatlım bebeğin hayırlarla uğurlarla gelsin işallah analı babalı büyüsün darısı tüm isteyenlerin başına:emir_bebek:

hayırlı uğurlu olsun canım.doğumunu nerede yaptın.hangi doktora gitmiştin.allah analı babalı büyütsün.benim kızım henüz 18 haftalık oldu.

arkadaşım çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle ebnde seni merak ediyordum aklım sendeydidoğumun nasıl oldu bebiş kaç kilo boyu ne kadar bizi bilgilendirirmisin benim haftaya kırkım çıkacak yani erken doğum oldu canım kendine ve küçük meleğine iyi bak

SAĞOL CANIM 22 MART DA DOĞUM YAPTIM BEBEĞİM 2550 GR DOĞDU. ANNE KARNINDA BESLENEMEDİ. SAĞLIKLI NORMAL DOĞUM YAPTIM KOLAY GEÇTİ. SENİNKİ DE 2500 Dİ DEMİ ŞUAN KAÇ KİLO EK İLAVE BİRŞEYLER VERİYORMUSUN KENDİNE İYİ BAK BENİMKİ DE BUGÜN 14 GÜNLÜK OLDU PEK FORMA GİREMİYORUM GÜNDÜZ DURMUYOR MİSAFİR TRAFİĞİ MAĞLUM SAĞLIK OLSUN DA

SAĞOL CANIM 22 MART DA DOĞUM YAPTIM BEBEĞİM 2550 GR DOĞDU. ANNE KARNINDA BESLENEMEDİ. SAĞLIKLI NORMAL DOĞUM YAPTIM KOLAY GEÇTİ. SENİNKİ DE 2500 Dİ DEMİ ŞUAN KAÇ KİLO EK İLAVE BİRŞEYLER VERİYORMUSUN KENDİNE İYİ BAK BENİMKİ DE BUGÜN 14 GÜNLÜK OLDU PEK FORMA GİREMİYORUM GÜNDÜZ DURMUYOR MİSAFİR TRAFİĞİ MAĞLUM SAĞLIK OLSUN DA

canım öncelikle tekrar geçmiş olsun kolay doğum yapmana çok sevindim allah analı babalı büyütsün benim bebeğimde 2600 gr doğdu 36 haftalıkken ben şuan 45 günlüğüm bebeğim sarılık olmuştu 5. gününde 2400 grama düştü 30 günlükken aşı için gittiğimde 3500 grdı 47 cm doğdu 1 aylıkken 52 cm olmuştu mayısta bir daha aşımız var o zamana kadar kilosunu öğrenemiycem ben 72 kilo ile doğum yaptım 1 hafta sonra 66 kilo idim en son 64 kiloydum ancak göbeğim çok sarktı ve kalçamdaki yağlar olduğu gibi duruyo canım küçük meleğe çok iyi bak hı bide ben şuan sadece anne sütü veriyorum fakat sanırım yeterli gelmiyor 2.aydan sonra mamada vermek istiyorum bakalım :) sevgiyle kal

Back
X