- 8 Mayıs 2024
- 7
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi kahkaha1678
Merhabalar arkadaşlar ben bir buçuk yıllık evliyim evlendikte hemen sonra eşimle çocuk istemeye başladık hiçbir şekilde korunmadik ilk adet sancım aşırı fazlaydı o yüzden gitmiştim hastaneye aynı zamanda dış gebelik geçirdiğimo öğrendim ve düşük ignesiyle düşük yaptım sonra baska bir doktora gittim o doktorda amh testi istedi benden 0.67 çıktı ve normal yolla hiçbir şekilde hamile kalamayacağımi çok acil tüp Bebek yaptirmamizi istedi o ara Abdullah goymen Ali tahtacı emine Suat bu doktorlara da göründüm hepsi aynı söyledi ve Umay tüp bebek merkezinde Ali tahtacı hocaya tüp bebek yaptırdık 2 Ekim'de transfer oldum ve tutmadı hemen ardından sonraki ay normal yolla hamile kaldım ama bu defa yine dış gebelik geçirdim Ali Tahtaci ve Ahmet cupurbas acil alınması gerektiğini söyledi üstüne birde tuplerini kapat gel tekrar tüp bebek yaptıralım dediler neyse ben başka doktora yaşam Hastanesi'nde oda iğneyle düşebilir neyse iğneyle onu da düşürdük şimdi ncr Hastanesinde Nazan hocaya gidiyorum Şubat ayında rahim filmi çektirdik bı sıkıntı çıkmadı üç ay sonra hamile kalmazsan gel dedi bugün gittim yumurtalarin iyi dedi aşılama yapalım deneyelim dedi sorum şu düşük amh ile normal yolla hamile kalınır mı bu şekilde aşılama yaptıran var mı çok uzun oldu kusura bakmayın Allah'ım isteyen herkese nasip içinde bize de nasip etsin kolaylıkla bana yardımci olursanız sevinirim