• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakarmısınız lütfen bhcg ye 🙏🏻

Canım benimde düne kadar böyledi bide sanki tam kesiliyor oh diyorum tekrar geliyordu en son bugün dayanamayıp kontrole gittim bakalım ... düşün benimki Cuma günü 768 çıktı ama hala kimyasal olabilme riskim var Rabbim yardımcımız olsun ... umarım sağlıkla gelirler .. beta hcg 2 güne bir takip et canım başka yapıcak bir şey yok .. kanamam artarsa doktora git .. progestan diye ilaç varmış ben kullanmadım sen kullandınmı doktorun bahsetti mi hiç ?
Evet canım ilk kanamam geldipi günden beri progestan kullanıyorum hamile olup olmadığımı bilmiyordum bile doktorumu aradım bende böyle böyle lekelenme var dedim progestanını hemen kullan yarında bi kan ver dedi bu progestan hap düşüğe engel oluyormuş kanamayı durduruyormuş inşallah yarın kan verecem 2 katı yükseltmiştir 😒 bide ben bu ay doktorumun tavsiyesiyle coraspin kullandım geçen ay kimyasal olduğh için doktorum belki pıhtılaşmadan dolayı felanda olabilir dedi valla kafam allak bullak ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum 😒

Evet canım ilk kanamam geldipi günden beri progestan kullanıyorum hamile olup olmadığımı bilmiyordum bile doktorumu aradım bende böyle böyle lekelenme var dedim progestanını hemen kullan yarında bi kan ver dedi bu progestan hap düşüğe engel oluyormuş kanamayı durduruyormuş inşallah yarın kan verecem 2 katı yükseltmiştir 😒 bide ben bu ay doktorumun tavsiyesiyle coraspin kullandım geçen ay kimyasal olduğh için doktorum belki pıhtılaşmadan dolayı felanda olabilir dedi valla kafam allak bullak ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum 😒
Çok iyi anlıyorum senin doktor gene iyi benimkine dedim gecen Cuma kahverengi akıntım geliyor diye kimyasal veya yerleşmede olabilir dedi ilaç falan yazmadı bugün doktorum ameliyattaydı başka doktora gittim progestoron testi istedi bide bhcg

Şu anda bende diken üstündeyim 😔 geçen ay aslında 9unda adet görmem gerekirken hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal olduğu için 13ünde adet gördüm dün kan verdim beta 9.21 çıktı çok düşük bi değer ve kahverengi akıntım var doktor yerleşmede olabilr geçen ayki gibi kimyasalda olabilir dedi kafam allak bullak 😔 çok özür dileyerek size akıntımın resmini göstersem bi baksanız olurmu
Benimde böyle ara ara geliyor CAnım seni çok iyi anlıyorum ve kaşık ağrısıda var adet olucak gibi

Benimde böyle ara ara geliyor CAnım seni çok iyi anlıyorum ve kaşık ağrısıda var adet olucak gibi
Bende kasık ağrısı yok canım güç adet belirtisi felanda yok
Çok iyi anlıyorum senin doktor gene iyi benimkine dedim gecen Cuma kahverengi akıntım geliyor diye kimyasal veya yerleşmede olabilir dedi ilaç falan yazmadı bugün doktorum ameliyattaydı başka doktora gittim progestoron testi istedi bide bhcg
progestan kullanıyormusun canım

arkadaşlar merhaba, bat 1 ocaktı. 2 ocakta test yaptım negatifti, 4 ocakta tekrar test yaptım pozitif çıktı. 5 ocakta kan verdim bhcg 19 çıktı. bugün dr a gittim değerim 253 olmuş(tam 1 hafta sonraya denk geliyor). 1600leri geçmesi gerekiyor kesenin görünebilmesi için dedi dr, bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? biraz korkuyorum dış gebelik falan olabilir mi?
Son durumunuz nedir merak ettim sizi

Back