• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakarmısınız lütfen bhcg ye 🙏🏻

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Kızlar bu artış normal mi ilk kan verdim 4,61 geçen pazartesiydi bugün 351.3 bhcg değerim
Doktorum bir şey söylemedi sadece cuma günü tekrar gel kan ver sonra haftaya tekrar gel dedi

allah bu ağzına kira isteyen dr ları ne etsin inşallahhh ,

bundan daha güzel artan değer olur mu hiç ,

allah tamamnı erdirsin inşallah canım çok güzel artmış

allah bu ağzına kira isteyen dr ları ne etsin inşallahhh ,

bundan daha güzel artan değer olur mu hiç ,

allah tamamnı erdirsin inşallah canım çok güzel artmış
Canım geçen hafta Pazartesi verdiğim halde bu artış iyi mi belirtmeyi unutmuşum ekledim şimdi açıklamaya

geçen hafta pazartesinden sonra çarşamba cuma pazar salı olarak hesaplarsak
73,76 yapıyor genede çok iyi

arkadaşlar merhaba, bat 1 ocaktı. 2 ocakta test yaptım negatifti, 4 ocakta tekrar test yaptım pozitif çıktı. 5 ocakta kan verdim bhcg 19 çıktı. bugün dr a gittim değerim 253 olmuş(tam 1 hafta sonraya denk geliyor). 1600leri geçmesi gerekiyor kesenin görünebilmesi için dedi dr, bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? biraz korkuyorum dış gebelik falan olabilir mi?

arkadaşlar merhaba, bat 1 ocaktı. 2 ocakta test yaptım negatifti, 4 ocakta tekrar test yaptım pozitif çıktı. 5 ocakta kan verdim bhcg 19 çıktı. bugün dr a gittim değerim 253 olmuş(tam 1 hafta sonraya denk geliyor). 1600leri geçmesi gerekiyor kesenin görünebilmesi için dedi dr, bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? biraz korkuyorum dış gebelik falan olabilir mi?
Evet canım vajinal ultrason ile 1500 üstü kese görülüyor daha çok yeni olduğu icin göremez . Dış gebelik kese zamanı belli olur ama güzel düşün güzel olsun canım 🙏🏻

Evet canım vajinal ultrason ile 1500 üstü kese görülüyor daha çok yeni olduğu icin göremez . Dış gebelik kese zamanı belli olur ama güzel düşün güzel olsun canım 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım, ya içim içimi yedi ilk gebeliğim. Bilen kimse de yok sorup öğreneceğim. Çok sağolun ya iyi ki varsınız🙏🏻 İçimi ferahlattın🤗

Merhaba arkadaşım senin değerinde çok düşükken öğrenmişsin benim 2 gün var 14.75 çıktı beta ve kahverengi arada gelen akıntım var senin son durumun nedir acaba benim değerime de çok düşük dediler
Canım benimki daha belli değil geçen Cuma 768 çıktı bhcg birdaha kan vermedim o günden beri kahverengi şimdi ise siyah akıntım var bugün doktor keseyi göremedi altan bakmıştı tekrar bhcg istedi .. kimyasal yaşıcak olabilirsin dedi .. sonucu saat 2 gibi alıcam .. korku dolu saatler .. ama seninki öyle olucak diye bir şey yok sadece kan ver 2 günde 1 en az 2 kat artış olması gerek ..

Canım benimki daha belli değil geçen Cuma 768 çıktı bhcg birdaha kan vermedim o günden beri kahverengi şimdi ise siyah akıntım var bugün doktor keseyi göremedi altan bakmıştı tekrar bhcg istedi .. kimyasal yaşıcak olabilirsin dedi .. sonucu saat 2 gibi alıcam .. korku dolu saatler .. ama seninki öyle olucak diye bir şey yok sadece kan ver 2 günde 1 en az 2 kat artış olması gerek ..
Umarım evladın sana tutunur CAnım.cuma günü tekrar vericem kan teşekkür ederim

Şu anda bende diken üstündeyim 😔 geçen ay aslında 9unda adet görmem gerekirken hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal olduğu için 13ünde adet gördüm dün kan verdim beta 9.21 çıktı çok düşük bi değer ve kahverengi akıntım var doktor yerleşmede olabilr geçen ayki gibi kimyasalda olabilir dedi kafam allak bullak 😔 çok özür dileyerek size akıntımın resmini göstersem bi baksanız olurmu

Eklentiler

• 4CECE31F-EF4E-4708-A03B-5589BF969A68.jpeg
    4CECE31F-EF4E-4708-A03B-5589BF969A68.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 50
Şu anda bende diken üstündeyim 😔 geçen ay aslında 9unda adet görmem gerekirken hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal olduğu için 13ünde adet gördüm dün kan verdim beta 9.21 çıktı çok düşük bi değer ve kahverengi akıntım var doktor yerleşmede olabilr geçen ayki gibi kimyasalda olabilir dedi kafam allak bullak 😔 çok özür dileyerek size akıntımın resmini göstersem bi baksanız olurmu
Canım benimde düne kadar böyledi bide sanki tam kesiliyor oh diyorum tekrar geliyordu en son bugün dayanamayıp kontrole gittim bakalım ... düşün benimki Cuma günü 768 çıktı ama hala kimyasal olabilme riskim var Rabbim yardımcımız olsun ... umarım sağlıkla gelirler .. beta hcg 2 güne bir takip et canım başka yapıcak bir şey yok .. kanamam artarsa doktora git .. progestan diye ilaç varmış ben kullanmadım sen kullandınmı doktorun bahsetti mi hiç ?

Back