Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 5gün var barmısımız
- Konu Sahibi Aclyrdm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Haziran 2024
- 373
- 267
- 18
Yokki biseKızlar adetime 5hün var gebelik testime bakarmısınız
- 31 Ocak 2022
- 469
- 355
- 33
- 27
Ama adet geçmeden sonuç verirmiBen de pozitif gordum bence yarin kaset test yapin erken gebelik testlerine gore daha iyi sonuclar veriyor ben adetten 4 gun once kaset testte silik gormustum
- 30 Mart 2023
- 588
- 373
- 23
Hayır var. Tahminen beta 40 civarı. 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah vardır. Şimdiden hayırlısı olsuno zaman görmek istediğim için gördüm ben
İnşallah 9ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu 3ay korunduk 6qydırda korunmuyoruz olmadı her ay belki diye umutlanıyorum bu ayda boynumda ve belimde ağrı var birde göğüslerim sert değil ama ağrıyor yine umutlandım belkide Piskolejikman bilmiyorumHayır var. Tahminen beta 40 civarı. 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah vardır. Şimdiden hayırlısı olsun
- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
Hikayen benimle aynı şuan 3. Bebeğime hamileyim inşallah darısı size var gibi duruyor ama iki gün sonra kan verin belli olur. Kaset testte yapabilirsinİnşallah 9ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu 3ay korunduk 6qydırda korunmuyoruz olmadı her ay belki diye umutlanıyorum bu ayda boynumda ve belimde ağrı var birde göğüslerim sert değil ama ağrıyor yine umutlandım belkide Piskolejikman bilmiyorum
Oyyy maşallah siz kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamile kaldınızHikayen benimle aynı şuan 3. Bebeğime hamileyim inşallah darısı size var gibi duruyor ama iki gün sonra kan verin belli olur. Kaset testte yapabilirsin
- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyorOyyy maşallah siz kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız
Ben kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallahTesti böyle olup hamile olan varmı acaba
6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyor
Ben kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallah
Yaa aynısı peki bi tedavi falan gördünüzmü yani eğer bu ayda olmazsa doktora gitsemmi6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyor
İnşallah teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinBen kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallah