• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetime 5gün var barmısımız

Aclyrdm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
101
13
13
25
Kızlar adetime 5hün var gebelik testime bakarmısınız

Eklentiler

• 21282843-9ABA-4058-A6AB-0DCE6DCD92AA.jpeg
    21282843-9ABA-4058-A6AB-0DCE6DCD92AA.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 126
Çok silik

Eklentiler

• 8E03F701-155B-4B0B-B2EB-0C92F7CD770D.jpeg
    8E03F701-155B-4B0B-B2EB-0C92F7CD770D.jpeg
    280,1 KB · Görüntüleme: 114
merhaba, adete 5 gün kala için zaten çok koyu olması beklenemez,
biraz daha sabredip kan verin bence ya da günden güne koyulaşmayı takip edebilirsiniz,
Hayırlı olsun bence var :KK200:

Ben de görüyorum ikinci çizgiyi... eğer bekletip baktiysaniz kendi çizgisi de olabilir. 2 gün sonra tekrar test yaparsanız daha iyi anlaşılır

Ben de pozitif gordum bence yarin kaset test yapin erken gebelik testlerine gore daha iyi sonuclar veriyor ben adetten 4 gun once kaset testte silik gormustum

Hayır var. Tahminen beta 40 civarı. 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah vardır. Şimdiden hayırlısı olsun 🧡
İnşallah 🥲 9ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu 3ay korunduk 6qydırda korunmuyoruz olmadı her ay belki diye umutlanıyorum bu ayda boynumda ve belimde ağrı var birde göğüslerim sert değil ama ağrıyor yine umutlandım belkide Piskolejikman bilmiyorum

İnşallah 🥲 9ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu 3ay korunduk 6qydırda korunmuyoruz olmadı her ay belki diye umutlanıyorum bu ayda boynumda ve belimde ağrı var birde göğüslerim sert değil ama ağrıyor yine umutlandım belkide Piskolejikman bilmiyorum
Hikayen benimle aynı şuan 3. Bebeğime hamileyim inşallah🤲🏻 darısı size var gibi duruyor ama iki gün sonra kan verin belli olur. Kaset testte yapabilirsin 👍

6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyor😊
Ben kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallah
6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyor😊
Yaa aynısı peki bi tedavi falan gördünüzmü yani eğer bu ayda olmazsa doktora gitsemmi

Back
X