• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Acill testte anında çıkan ikinci çizgi

dlraaa6892346778

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
9
3
1
24
Soe sknsks kskeosk kskeısks ksnakan ksnsosksj kskakaoskakmsks kalaoals skajs aoamsos soskısje sokaoslsod oaksoskdı osksosks oskeksos oamsosşsps aıkalsld skdpsldlr lalspspsşd oapsldpdpr sosşaşals

Son düzenleme:
Reglim üçünü günü gecikmesi reglden bi süre çok az acık renk akıntı geldi ve kasık ağrısı çektim üç gün boyunca bugün test yaptım heal point diye bir marka o vardı sadece eczanede anında ikinci koyu çizgi çıktı ikinciyide yaptım o da öyle bozuk olma şansı var mı hep silik çizgiyle öğrenenler var iksiinde de anında koyu çizgi çıktı hastahaye gidicem tabi ama çok heycanlıyım yanlış olma şansı var mı diye
Yoktur büyük ihtimalle birde buraya yuklermisiniz gebelik testinizi

Reglim üçünü günü gecikmesi reglden bi süre çok az acık renk akıntı geldi ve kasık ağrısı çektim üç gün boyunca bugün test yaptım heal point diye bir marka o vardı sadece eczanede anında ikinci koyu çizgi çıktı ikinciyide yaptım o da öyle bozuk olma şansı var mı hep silik çizgiyle öğrenenler var iksiinde de anında koyu çizgi çıktı hastahaye gidicem tabi ama çok heycanlıyım yanlış olma şansı var mı diye
Bozuk olanlar silik çıkarıyor ya da beyaz çizgi falan koyu çıkarmaz gebesiniz bence tebrikler 3 gün geçtiği içşn koyu çıkması normal beta da yüksek çıkacaktır

Evet sanırım hamilesiniz, kan testi ile teyit edersiniz🥰

Back