Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması kızlar acil yorumlarınızı bekliyrum
- Konu Sahibi assu4
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşın en yakın aile planlama merkezine giderse ona en iyi yöntemi mutlak anlatırlar ancakk.
Şçyle bir durum var eşinden gizli yapması ilerde ona sorun açabilir istediğinde bebeği hemen olmazsa korunduğu ozman ortaya çıkacakki buda aile birliğini eşinin güvenini sarsacak. kendi korunacaksa bile lütfen arkadaşınızı ikna edin eşiyle konuşsun ve bebeğe şuanda hazır olmadığına ikna etsin . kendi mutluluğu için yapsın bunu
Şçyle bir durum var eşinden gizli yapması ilerde ona sorun açabilir istediğinde bebeği hemen olmazsa korunduğu ozman ortaya çıkacakki buda aile birliğini eşinin güvenini sarsacak. kendi korunacaksa bile lütfen arkadaşınızı ikna edin eşiyle konuşsun ve bebeğe şuanda hazır olmadığına ikna etsin . kendi mutluluğu için yapsın bunu
cnm mehalimin söyledikleri doğru. nişanlısıyla konuşsun. ondan gizli olarak korunması güven açısından sarsıcı bir durum lmaz: konuşmaya cesareti yoksa aile planlama merkezine gitsin orda yardımcı olacaklardır. nişanlısı prezervatif kullanmak istemiyorsa kendi kullansın. kadınlar içinde var herhalde.. Allah yardımcısı olsun ne diyim. kızma ama arkadaşının nişanlısı da biraz düşüncesiz herhalde yada arkadaşına gerçekten çok aşık hemen çocuk istiyor
Arkadaşın en yakın aile planlama merkezine giderse ona en iyi yöntemi mutlak anlatırlar ancakk.
konuyu okudum tam yorum bırakacak ken canım senin yorumu gördüm aynı düşünceleri paylaşmışız .bencede bebek konusunu tek başına karar vermemeli diye düşünüyorum a.s
bana söyleyecek bişey kalmamış fazla söze ne gerek zaten gerekeni yazmışsın canım a.s.
konuyu okudum tam yorum bırakacak ken canım senin yorumu gördüm aynı düşünceleri paylaşmışız .bencede bebek konusunu tek başına karar vermemeli diye düşünüyorum a.s
bana söyleyecek bişey kalmamış fazla söze ne gerek zaten gerekeni yazmışsın canım a.s.
teşekkür ederim canım ama doğru olan bu başta tartışıp hatta kavga ederek u konu halletmeliki iki gün sonra daha kötü noktalara gelmesin varsın başlangıçta huzursuz olsun biraz . ama eşi onuniçin heer zaman " karım benden gizli iş yapmaz ona güveniyorum diyebilsin"
ayrıca birde kendimizi koyalım o erkeğin yerine yani iğneyi kendimize batıralım .
çocuk istesek ve eşimiz bizden habersiz korunsa ne hissederdik . bunu öğrendiğimizde ve öğrenmeden önce neden çocuk olmuyor psikolojısıne girdiğimizde neler hissederdik .
Konuyu açan arkadaşım .lütfen arkadaşınla konuşş onu ikna et