Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Acil yardım
- Konu Sahibi sensix
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2013
- 7.941
- 16.079
- 448
- 34
Sürtünme gibi oldu sence bişey olmuşmudutÜzerinde kot varken nasıl zorlamış olabilir anlamadım da. Kot üzerinden zar delebiliyorsa süper kahraman falan olmalı
Neeeeeeeeeeee sbsbsjsssşaansbsjssk
MalesefNeeeeeeeeeeee sbsbsjsssşaansbsjsskslsl
Olmuştur hamile bile olabilirsinMerhaba kızlar bana yardım edin üzerimde kot pantolon vardı baskı uyguladı ama üzerimde kot varken reglıma bi kaç gün vardı ama o baskı uyguladıktan sonra kan geldi ve regl oldum sizce yırtılma olmuşmudur lütfen yardım edin
- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.973
- 48
- 1 Ekim 2013
- 7.941
- 16.079
- 448
- 34
yok bir şey olmamıştır. Yaş kaç? Seni bu kadar korkutan şeyi partneri mutlu etmek için mi yaptın?Sürtünme gibi oldu sence bişey olmuşmudut
- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.973
- 48
Şoklandın değil miNeeeeeeeeeeee sbsbsjsssşaansbsjsskslsl
18 yaş biraz öyle oldu ve beni terkettiyok bir şey olmamıştır. Yaş kaç? Seni bu kadar korkutan şeyi partneri mutlu etmek için mi yaptın?
Sevgilimle sürtüştüm biraz oynaştık falan diyeni duydum da pantolonum bana sürttü kızlık zarım bozulmuş mudur diyeni ilk defa duyuyorum
Dkdjsksldjlsdkkdldkdkdkd
Üzerinden yıl geçtiOlmuştur hamile bile olabilirsin
- 2 Temmuz 2023
- 9.232
- 25.984
- 468
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.620
- 598
- 2 Temmuz 2023
- 9.232
- 25.984
- 468
Kotu taşlamış iste daha ne yapsin adam bu sevda icin?Kota sürtmek ne ya, taşa sürtse daha çok zevk alır.
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.620
- 598
Hiç bu açıdan bakmamıştımKotu taşlamış iste daha ne yapsin adam bu sevda icin?
- 12 Ekim 2009
- 985
- 4.387
- 638
İşte amme hizmeti yapmayı unutmayan, BDV sakinlerinin refahını düşünen o yüce gönüllü üye.Olmuştur hamile bile olabilirsin
Alıntı için teşekkür ederiz, konu uçmuş ama hepimizi meraktan kurtarmış oldunuz.
Konu sahibesi, ben de bu görüşe katılıyorum. Hemen bir kan testi ver sen bence.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.