Kızlar benim bugün regl gecikmesinde 15 gün oldu 8 gün önce kan tahlili verdim negatif çıktı Perşembe günü kadın doğuma göründüm ultrasyonda sağ kasık kısmına basınç uyguladı birşey görünmüyor kan tahlili ver yinede dedi dün normalde sonuçlarım çıkmadı gerekiyordu ama çıkmadı daha tahlil sonucu bomboş sadece sonuç kısmında 0,0 yazıyor o kadar dün kahve bı lekem oldu deminde su gibi kanamam neden böyle oluyor yeni evliyim evlendiğimden beri reglim düzenli olmuştu 23 günde bir regl olurdum ilk defa böyle birşey yaşıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acil bakın kanamam var
- Konu Sahibi Elf2800
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
0 Olarak cikmis demekki adetiniz basliyodur. Usuttunuz yada stres yapiyosaniz ondan etkilenmis olabilirsiniz.Kızlar benim bugün regl gecikmesinde 15 gün oldu 8 gün önce kan tahlili verdim negatif çıktı Perşembe günü kadın doğuma göründüm ultrasyonda sağ kasık kısmına basınç uyguladı birşey görünmüyor kan tahlili ver yinede dedi dün normalde sonuçlarım çıkmadı gerekiyordu ama çıkmadı daha tahlil sonucu bomboş sadece sonuç kısmında 0,0 yazıyor o kadar dün kahve bı lekem oldu deminde su gibi kanamam neden böyle oluyor yeni evliyim evlendiğimden beri reglim düzenli olmuştu 23 günde bir regl olurdum ilk defa böyle birşey yaşıyorum
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.670
- 798
Bilmiyorum canım benim normalde regl olunca koyu kırmızı olur ilk günlerde git gide kahvelesir siyahlasir kanamam bu seferki açık kirmizi böyle su gibi0 Olarak cikmis demekki adetiniz basliyodur. Usuttunuz yada stres yapiyosaniz ondan etkilenmis olabilirsiniz.
- 14 Ağustos 2018
- 19.645
- 2
- 73.816
- 598
Niye bu kadar gecikti ki evlendiğimden beri ilk defa böyle olduHamile değilsiniz, normal regl olmaya çalışıyorsunuz
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Canım muhtemelen vücudun sana oyun oynamış maalesef regl oluyorsun devamı gelicektirKızlar benim bugün regl gecikmesinde 15 gün oldu 8 gün önce kan tahlili verdim negatif çıktı Perşembe günü kadın doğuma göründüm ultrasyonda sağ kasık kısmına basınç uyguladı birşey görünmüyor kan tahlili ver yinede dedi dün normalde sonuçlarım çıkmadı gerekiyordu ama çıkmadı daha tahlil sonucu bomboş sadece sonuç kısmında 0,0 yazıyor o kadar dün kahve bı lekem oldu deminde su gibi kanamam neden böyle oluyor yeni evliyim evlendiğimden beri reglim düzenli olmuştu 23 günde bir regl olurdum ilk defa böyle birşey yaşıyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canımCanım muhtemelen vücudun sana oyun oynamış maalesef regl oluyorsun devamı gelicektir
- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
Bebis calismalarinda vucudumuz sapitiyo malesef yasamadigimiz seyler yasiyoruz. Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahBilmiyorum canım benim normalde regl olunca koyu kırmızı olur ilk günlerde git gide kahvelesir siyahlasir kanamam bu seferki açık kirmizi böyle su gibi
Sorma herkes kesin var dedi ama bugün kanamam oldu şuanda azaldı böyle açık kirmizi şekilde pihtili anlamadım gitti bebek degilsede neden 15 gün gecikir ki reglBebis calismalarinda vucudumuz sapitiyo malesef yasamadigimiz seyler yasiyoruz. Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
Stres cok etkili malesef. Zaten bebis hazirliklarinda vucut cok etkiliniyo. Bide gec dollenme diye bi durum var olabilirde olmayabilirde ama kanama basladiysa o ihtimalde ortadan kalkiyo rahatlayin sakin kalin emin olun sabrinizin mukafatini alcaksiniz.Sorma herkes kesin var dedi ama bugün kanamam oldu şuanda azaldı böyle açık kirmizi şekilde pihtili anlamadım gitti bebek degilsede neden 15 gün gecikir ki regl
Haklısın canım çok şükür nasip artık bakalım önümüzde neler bekliyor biziStres cok etkili malesef. Zaten bebis hazirliklarinda vucut cok etkiliniyo. Bide gec dollenme diye bi durum var olabilirde olmayabilirde ama kanama basladiysa o ihtimalde ortadan kalkiyo rahatlayin sakin kalin emin olun sabrinizin mukafatini alcaksiniz.
- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
En hayirlisini en guzelini yasayinHaklısın canım çok şükür nasip artık bakalım önümüzde neler bekliyor bizi
Sağol canım hepimiz inşEn hayirlisini en guzelini yasayin