• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 6+0da bebeğimi kesenin içinde gördüm, sadece tsh yüksekliği çıktı, tsh yüksekliği yaşayan birileri var mı

Canım benim yumurtalamadan hemen önce bakılan tsh 2.1 di , 6 haftalıkken baktırdığım tsh 4 olmuştu. Endokrine gittik ve ilaca başladık. Çok başında gelmişsin tebrikler dedi. Benim annem de de haşimato tiroidi var. Ben zaten gebelikte tsh değerimin yükseleceğini biliyordum. Merak etme ilaca başladıktan 2 hafta sonra tsh değerim 0.8 çıktı için rahat olsun :)
Kuzum zaten ben de önceki değerlerin normalken bu sefer yükselmesine şaşırdım 😁 bir de dahiliyeci sağ olsun özendi mözendi baya ciddi konuşuyor , yok diyor ameliyatlık değil tamam , dedim noluyor 🤣 hani gebelikte olabilecek bi şey , bin kere dediler bebeğin zekasında sorun olabilir hemen ilaca başlaman lazım , tamam başlıycam zaten kaçmıyorum ki, muhtemelen en kötüyü söyleyip gerçekçi olmak istiyorlar ama gebeyim ben , moralimi niye bozuyorsunuz ya 🤣🤣 kk olmasa napardım bilmiyorum 😁

Canım benim yumurtalamadan hemen önce bakılan tsh 2.1 di , 6 haftalıkken baktırdığım tsh 4 olmuştu. Endokrine gittik ve ilaca başladık. Çok başında gelmişsin tebrikler dedi. Benim annem de de haşimato tiroidi var. Ben zaten gebelikte tsh değerimin yükseleceğini biliyordum. Merak etme ilaca başladıktan 2 hafta sonra tsh değerim 0.8 çıktı için rahat olsun :)
Peki öyle düşünce ilaca devam ettiniz mi , ettiyseniz dozu ne oldu

Peki öyle düşünce ilaca devam ettiniz mi , ettiyseniz dozu ne oldu
Kuzum evet ilaca devam :) gebelik bitene kadar kullanılır. Ayrıca arkadaşımında gebeliğini öğrendiğinde 3.5 muş doktor önemsememiş. 2 ay sonra tekrar baktırmış 8 çıkmış. Sonra ilaca başlamış. Çocuğu şu an 4 yaşında ve gayet sağlıklı :)

Kuzum evet ilaca devam :) gebelik bitene kadar kullanılır. Ayrıca arkadaşımında gebeliğini öğrendiğinde 3.5 muş doktor önemsememiş. 2 ay sonra tekrar baktırmış 8 çıkmış. Sonra ilaca başlamış. Çocuğu şu an 4 yaşında ve gayet sağlıklı :)
Çok rahatladım sağ olun cidden 🙏🌸

Çok rahatladım sağ olun cidden 🙏🌸
Hiç korkma sen gerçekten :) kuzenim zaten tiroid hastasıydı. Onun da mesela 20 ye kadar çıktı. Henüz doğum yapmadı gerçi ama son ayında. Bebek de gayet iyi o yüzden farkedilip ilaç kullanınca hiç bi sorun olmuyor

Ben de tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum ömürlük. mart ayında doğum yaptım hamileliğim boyunca düzenli kan vererek kontrol edip dengede tuttum. Doktor takibini yapar zaten Allahın izniyle bişey olmaz merak etmeyin

Back
X