- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin . Teşekkür ederim. Yağmur soy ismimize çok hoş uyum sağlıyor. Karar veremedik. Oy için teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin.Yagmur ve Derin isimlerini cok seviyorum.
Ikisi de zamaninda kizim olursa koyarim dedigim isimler.
Oyumu Yagmur'dan yana kullandim.
Allah bagislasin kizinizi.
Kumsaldı dimi diğer ismi. Ben çok begendimama eşim fazla asortik dedi Bizde bu dördünde seçim yapmaya karar verdik.Derin tercihim:) kızıma koymadım damla derin olmaı diye damla ismini abisi çok istediği için değiştiremedim. Ama Derin güzel isim :)
Kumsaldı dimi diğer ismi. Ben çok begendimama eşim fazla asortik dedi Bizde bu dördünde seçim yapmaya karar verdik.
Aynen . Bende öyle isimler istiyorum aslında. Bi 20 yıl sonrasında abes kaçmasın, çağa uyumlu olsun istiyorum, fazla aşırıya kaçma kulağa güzel gelsin diyorEvet canım Kumsal:)) asortik haa eee yeni zaman çocuğu bunlar napalım
Aynen . Bende öyle isimler istiyorum aslında. Bi 20 yıl sonrasında abes kaçmasın, çağa uyumlu olsun istiyorum, fazla aşırıya kaçma kulağa güzel gelsin diyor
Damla da güzel. Gönlü kırılmamış olur hemYaaaniiii ama Derin de güzel ben aslında Derin Kumsal istemiştim abimiz Damla isteyince işler değişti :))
Teşekkür ederim. Bende öyle kibar , havalı, değişik , çıtı pıtı bişey olsun istiyorum :) :*Canim benim oyum da derinden yana :)yagmur ve eylul cok var ama derin cok havali geldi bana :)) sagliklk sihhatli dolsun insallah tum bebisler